קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג לחם פאדג' זוגי עם ציפוי קצפת שוקולד

פודינג לחם פאדג' זוגי עם ציפוי קצפת שוקולד
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פודינג לחם פאדג' כפול עם ציפוי קצפת שוקולד. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 565 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -29 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-25 דקות . אם יש לכם וניל, שמנת כבדה, רוטב שוקולד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון של 19% , המנה הזו גרועה למדי. נסו את פודינג לחם שוקולד כפול של סאני עם קצפת בורבון , פודינג צ'יה שוקולד צ'יפס כפול מוקצף ופודינג לחם כפול שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
חממו את התנור ל-325 מעלות F. חמאה או השתמשו בתרסיס נון-סטיק על תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים את קוביות הלחם בתבשיל המוכן.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
מניחים את השוקולד המגורר בקערה בינונית; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בקערה גדולה, טורפים יחד את הסוכרים, אבקת הקקאו והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
טורפים פנימה את הביצים, אחת בכל פעם. מערבבים פנימה את הווניל.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
בסיר בינוני מביאים את החלב והשמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
יוצקים את התערובת על השוקולד המגורר ומערבבים עד שהשוקולד נמס לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
תוך הקצפה מתמדת, יוצקים באיטיות את תערובת השוקולד לתערובת הביצים. מערבבים פנימה את הבורבון ויוצקים את תערובת השוקולד באופן שווה על קוביות הלחם. מקררים פודינג לפחות שעה אחת או עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
אופים את הפודינג רק עד להתייצבות וסכין הננעצת במרכז הפודינג יוצא נקי, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
מגישים את הפודינג חם או צונן עם ציפוי קצפת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
11
מקציפים יחד את הסוכר והשמנת. לאחר שנוצרות פסגות רכות, מקפלים פנימה את רוטב השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד חצי מתוק, מגורד או שבור לחתיכות קטנותשוקולד חצי מתוק, מגורד או שבור לחתיכות קטנות606 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)1526 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב שוקולדרוטב שוקולד30אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר ממתקיםסוכר ממתקים6largesביציםביצים200אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון606 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2386 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)165אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז165אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז22אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)דבש הדריםדבש הדרים7326 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת

יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez

פודינג לחם בתפריט? נסה להתאים עם Madeiran ו-Pedro Ximénez. הטעם המתוק והאגוזי של פדרו שימנז עם תווים של תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיירין היא אופציה נוספת - אתה יכול אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדירן בפודינג הלחם! יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-34 דולר.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.