קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג לחם פטריות וכרישה

פודינג לחם פטריות וכרישה
מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל 424 קלוריות. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 3 אוהדים. צאו לחנות ואספו קוביות לחם מכיכר כפרית כפרית, פנצ'טה, פטרוזיליה עלים שטוחים ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 47%. ציון זה מוצק. נסו פודינג לחם פטריות וכרישה, פודינג לחם פטריות וכרישה, ו פודינג לחם פטריות, כרישה ופרמזן עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה ואופים 15 עד 20 דקות, עד להשחמה קלה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בינתיים מחממים את השמן והחמאה במחבת גדולה (12 אינץ') על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים 5 דקות, עד שמתחילים להשחים. מערבבים פנימה את הכרישה ומבשלים על אש בינונית 8 עד 10 דקות, עד שהכרישה רכה. מערבבים פנימה את הפטריות, הטרגון, השרי, 1 כף מלח ו-11/2 כפיות פלפל ומבשלים 10 עד 12 דקות, עד שרוב הנוזלים מתאדים, תוך ערבוב מדי פעם. את החום, מערבבים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
בקערת ערבוב גדולה מקציפים יחד את הביצים, השמנת, ציר העוף ו -1 כוס הגרוייר.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
GruyereGruyere
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים את קוביות הלחם ותערובת הפטריות, מערבבים היטב לאיחוד. מניחים בצד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות כדי לאפשר ללחם לספוג את הנוזל. מערבבים היטב ויוצקים לכלי גרטן 2 1/2 עד 3 ליטר (13 על 9 על 2 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
7
מפזרים את 1/2 כוס הגרוייר שנותרה ואופים במשך 45 עד 50 דקות, עד שהחלק העליון משחים והרפרפת מתייצבת.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
GruyereGruyere
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים חם.
9
צילום: סטיב גירלט