פודינג לחם פיוניר דורש בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 390 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . מתאים ל-6 ומחירו 63 סנט למנה מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 4 מעריצים. זה עובד היטב כקינוח. אם יש לך קליפת לימון, חמאה, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 20% , וזה די גרוע. נסו לחם גבינת פיוניר אישה , פודינג לחם קרמל ללא ביצים, פודינג לחם מאודה ללא אפייה , ופודינג לחם נקי אכילה (מיוצר עם לחם תפוחים!) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים קוביות לחם בקוטר 1 משומן. תבנית אפייה. בסיר מחממים חלב, סוכר, חמאה ומלח על אש נמוכה רק עד שהחמאה נמסה. בקערה, טורפים ביצים; להקציף תערובת חלב חמימה. מערבבים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
דבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים על לחם.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
3
מניחים תבנית אפייה בתבנית רדודה של מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות במשך 40-45 דקות או עד שסכין הננעצת 1 פנימה מהקצה יוצא נקייה. לרוטב הלימון מערבבים בסיר סוכר, עמילן תירס ומלח. מערבבים פנימה מים וקליפת לימון; להביא לרתיחה. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
קליפות מלימון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך