פודינג לחם פירות עם רוטב וויסקי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פודינג לחם עוגת פירות עם רוטב וויסקי. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 51 גרם שומן, ובסך הכל של 885 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם תמצית ונילן, סוכר, תערובת פירות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו פודינג לחם עם רוטב וויסקי, פודינג לחם עם רוטב וויסקי, ו לחם פודינג סופלה עם רוטב ויסקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרססים תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' בתרסיס בישול ללא מקל.
בקערה גדולה, היכו קלות את הביצים.
מוסיפים את השמנת, הסוכר, הווניל, הקינמון, אגוז המוסקט, תערובת הפירות המסוכרים, הדובדבנים המסוכרים והפקאנים, תוך הקצפה לשילוב.
מוסיפים את הקרואסונים הקוביות, זורקים למעיל. כף את התערובת לתבנית האפייה המוכנה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
אופים עד שהמרכז מוגדר, בערך 1 שעה. מכסים בנייר אלומיניום למניעת השחמה עודפת במידת הצורך.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם
בסיר בינוני שלבו את השמנת והסוכר. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש ומבשלים.
בקערה קטנה שלבו את הוויסקי ועמילן התירס.
מוסיפים לתערובת השמנת המבעבעת. מבשלים עד מעובה, על 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד.