פודינג לחם קינמון-קרמל
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? פודינג לחם קינמון-קרמל יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לך קצפת, חלב, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פודינג לחם קינמון עם סירופ קרמל, פודינג לחם קרמל-בננה, ו פודינג לחם אגס וקרמל (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים לחם לקוביות 3/4 אינץ'.
לטאטא ביצים, חלב, 1 כוס שמנת, הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה untilsugar מתמוסס.
יוצקים תערובת ביצה overbread; לזרוק מעיל. מכסים בפלסטיק וצלחת על גבי כדי להטביע לחם בתערובת ביצים. צמרמורת לפחות 4 שעות או לילה.
מערבבים לחם תערובת; בואו לעמוד בחדרטמפרטורה 30 דקות.
מחממים תנור ל 191°. חמאה sixteen3/4 כוסות פודינג כוס או ramekins; dividebetween 2 מחבתות קלייה. מחלקים את הלחם בין הכוסות.
הוסף מספיק מחבתות waterto חמות לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של כוסות.
בואו puddings לעמוד ב roomtemperature עד 2 שעות.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח הנותרים 1cup קרם אבקת סוכר mediumbowl עד פסגות טופס.
מגישים puddingswarm או בטמפרטורת החדר עם קצפת ורוטב קרמל חם.