פודינג לחם קינמון-שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם שוקולד-קינמון. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ביצים, קורטוב של אגוז מוסקט טחון, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פודינג לחם קינמון שוקולד, פודינג לחם קינמון-שוקולד, ו קינמון בננה ופל פודינג לחם שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 5 1/2 אונקיות סוכר וביצים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מחממים חלב מעל חום בינוני-גבוה בסיר קטן, כבד עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
הסר מהחום; להוסיף קקאו ושוקולד, ערבוב עם מקצף עד קקאו מתמוסס שוקולד נמס. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם לתערובת סוכר, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים תמצית וניל, קינמון ואגוז מוסקט.
מוסיפים לחם, משליכים למעיל; נותנים לתערובת לעמוד במשך 30 דקות, משליכים מדי פעם.
תערובת לחם כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול; מפזרים 1 אונקיה של סוכר באופן שווה על תערובת לחם.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד סט.