קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

פודינג לחם קלאסי

פודינג לחם קלאסי
פודינג לחם קלאסי הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לך סוכר, חצי וחצי, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, פודינג קיץ קלאסי, ו פודינג וניל קלאסי.

הוראות

1
חתוך את הקרום מלחם.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
2
חותכים לרוחב כיכר לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'. מסדרים 8 עד 10 פרוסות באלכסון במחבת מרובעת 8 אינץ ' מרובעת, חופפת כדי להתאים. אם יש צורך, להישען על הפרוסות כך שהם לא להאריך מעל הצדדים של פאן. אם הלחם רחב מדי, חתוך אותו.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בקערה, להקציף ביצים, חצי וחצי, סוכר, וניל ואגוז מוסקט עד מעורבב היטב. לאט לאט לשפוך נוזל על לחם.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
מוסקטמוסקט
לחםלחם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
תנו לעמוד עד שהלחם מרגיש רך בכל רחבי ורוב הנוזל נספג, 30 עד 40 דקות; מדי פעם מחבת קצה ונוזל כפית מעל.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים בתנור 350 עד רפרפת כבר לא זורם במרכז כאשר פאן הוא מוטה בעדינות, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
אם הפודינג הוא חיוור, לטגן 3 עד 4 סנטימטרים מחום עד הזהב וקשוח, 3 עד 4 דקות.
7
מגישים חם או קר.