פודינג לחם קלאסי
פודינג לחם קלאסי הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לך סוכר, חצי וחצי, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, פודינג קיץ קלאסי, ו פודינג וניל קלאסי.
הוראות
חותכים לרוחב כיכר לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'. מסדרים 8 עד 10 פרוסות באלכסון במחבת מרובעת 8 אינץ ' מרובעת, חופפת כדי להתאים. אם יש צורך, להישען על הפרוסות כך שהם לא להאריך מעל הצדדים של פאן. אם הלחם רחב מדי, חתוך אותו.
בקערה, להקציף ביצים, חצי וחצי, סוכר, וניל ואגוז מוסקט עד מעורבב היטב. לאט לאט לשפוך נוזל על לחם.
תנו לעמוד עד שהלחם מרגיש רך בכל רחבי ורוב הנוזל נספג, 30 עד 40 דקות; מדי פעם מחבת קצה ונוזל כפית מעל.
אופים בתנור 350 עד רפרפת כבר לא זורם במרכז כאשר פאן הוא מוטה בעדינות, כ 30 דקות.
אם הפודינג הוא חיוור, לטגן 3 עד 4 סנטימטרים מחום עד הזהב וקשוח, 3 עד 4 דקות.