פודינג לחם קרמל-בננה
פודינג לחם קרמל-בננה יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 284 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חלב, חמאה, חצי חצי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חמאת בוטנים - בננה כריך לחם פודינג עם רוטב קרמל כהה, פודינג לחם קינמון-קרמל, ו פודינג לחם אגס וקרמל.
הוראות
מטאטא Preheat. חמאה שמונה 3/4-כוס ramekins.
מערבבים רוטב קרמל ו 1/4 כפית מלח ים בקערה קטנה. כפית 1 כף נדיבה קרמל לתוך כל ramekin.
מניחים לחם על תבנית אפייה מעוטרת.
מורחים 1 כף נדיבה קרמל על כל פרוסת לחם. צלייה עד קרמל מבעבע מעט כהה, צופה כדי למנוע שריפה, 1 עד 2 דקות. מגניב.
חותכים כל פרוסת לחם ל 6 ריבועים, עבור 48 חתיכות בסך הכל. הגדר 1 פרוסת בננה על כל כיכר לחם. מסדרים 6 ריבועי לחם מצופים בננה עומדים על קצה, זה לצד זה בכל ramekin מוכן, הולם בנוחות.
להקציף ביצים, חצי, חלב, 1 1/2 כפות סוכר, וניל, ו 1/8 כפית מלח ים בקערה בינונית.
יוצקים מספיק פודינג לתוך כל ramekin להגיע למעלה.
בואו לעמוד עד הלחם סופג כמה פודינג, כ -30 דקות. שמור כל פודינג שנותר.
בינתיים, מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 204°.
יוצקים פודינג שנותר לתוך ramekins.
מברשת חשפה חתיכות לחם עם חמאה מומסת.
מפזרים 1 כף סוכר. הגדר ramekins במחבת צלייה גדולה.
יוצקים מספיק מים חמים למחבת לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של ramekins.
אופים פודינג עד סט וסכין מוכנס לתוך פודינג יוצא נקי, על 45 דקות.
הסר מהמחבת; מגניב. לעשות קדימה: ניתן לעשות 8 שעות קדימה. מכסים ומקררים.
מגישים פודינג לחם חם או בטמפרטורת החדר.