פודינג לחם שום ועשב
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו כפיות בזיליקום, חלב, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו פודינג לחם עשבי תיבול ותפוחים, לחם שום עשבי תיבול כפול, ו פודינג לחם צ'דר עשב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מים רותחים ועגבניות בקערה. לכסות ולתת לעמוד 10 דקות או עד מכרז.
שמן חום במחבת nonstick קטן מעל חום בינוני-נמוך.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מערבבים את החלב והביצים בקערה, ערבוב עם מקצף. מערבבים עגבניות, שום, 1/2 כוס מוצרלה, 1 כף פרמזן, בזיליקום, מלח ופלפל.
מניחים לחם בתוך תבשיל רדוד 1 1/2 ליטר מצופה ספריי בישול.
יוצקים תערובת חלב על לחם, בעדינות ערבוב למעיל.
בואו תערובת לעמוד 15 דקות.
מפזרים עם מוצרלה הנותרים ופרמזן.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד חום זהוב.