פודינג לחם שוקולד
פודינג לחם שוקולד יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. סעו לחנות וקנו ליווי: קצפת, סוכר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות נסו פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס, ו פודינג לחם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בנדיבות חמאה 2 1/2-עד 3 ליטר סופלה צלחת. שים לחם בצלחת.
חום חצי וחצי, סוכר, ומלח בסיר 2 ליטר על חום מתון, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס תערובת חם אבל לא רותח.
הסר מהחום ולהוסיף שוקולד, ואז לתת לעמוד 2 דקות.
להקציף עד חלקה. קלות להכות ביצים יחד בקערה גדולה ולאט לאט להוסיף תערובת שוקולד, לטאטא עד בשילוב. מערבבים וניל.
יוצקים תערובת על לחם ולתת להשרות בטמפרטורת החדר, הקשה על הלחם למטה מדי פעם, 1 שעה.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 163°.
נקודה מעל פודינג עם חתיכות חמאה.
אופים באמבט מים חמים עד הקצה מוגדר אבל המרכז עדיין רועד מעט, 45 דקות עד 1 שעה. פודינג קר לחמם בצלחת על מדף. (פודינג ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר.)