פודינג לחם שוקולד חם יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לחם, קינמון טחון, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס, ו פודינג לחם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
גריז 9x13 אינץ ' אפייה צלחת עם חמאה; להפריש. בקערה גדולה, לטאטא ביצים, סוכר מגורען, ומלח עד מואר, על 30 שניות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בסיר בינוני, להקציף סוכר חום עם קקאו לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
לטאטא בחלב וקרם וחום מעל חום בינוני עד חם.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
להקציף שוקולד מריר, אבקת אספרסו, וקינמון עד שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
אספרסו מיידי
זילוף בצורת לב
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
להקציף תערובת שוקולד לתערובת ביצים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
להקציף תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מוסיפים קוביות לחם לתערובת שוקולד וזורקים בעדינות כדי להרטיב באופן שווה את הלחם.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
זילוף בצורת לב
רכז לימונדה מופשר, מחולק
8
בואו לשבת כדי לאפשר לחם להרוות ביסודיות, 30 עד 45 דקות, מדי פעם הקשה על הלחם בעדינות עם מרית גומי. התאם מתלה תנור למצב בינוני תנור חום ל 325 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בעדינות לשפוך תערובת לחם לתוך צלחת אפייה מוכנה. טאק קצוצה חצי שוקולד מוקצף לתוך פודינג לחם, באופן שווה הפצה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולד
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
אופים עד פודינג מוגדר רק במרכז, 45 עד 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר מהתנור ולתת מגניב על 30 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
בקערה מקוררת של מיקסר עומד מצויד מצורף שוט, קצפת, סוכר, וניל על מהירות בינונית גבוהה עד שיא רך.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)