קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

פודינג לחם שוקולד חם

פודינג לחם שוקולד חם
פודינג לחם שוקולד חם יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לחם, קינמון טחון, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס, ו פודינג לחם שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריז 9x13 אינץ ' אפייה צלחת עם חמאה; להפריש. בקערה גדולה, לטאטא ביצים, סוכר מגורען, ומלח עד מואר, על 30 שניות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בסיר בינוני, להקציף סוכר חום עם קקאו לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
לטאטא בחלב וקרם וחום מעל חום בינוני עד חם.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
להקציף שוקולד מריר, אבקת אספרסו, וקינמון עד שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
להקציף תערובת שוקולד לתערובת ביצים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
להקציף תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מוסיפים קוביות לחם לתערובת שוקולד וזורקים בעדינות כדי להרטיב באופן שווה את הלחם.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
8
בואו לשבת כדי לאפשר לחם להרוות ביסודיות, 30 עד 45 דקות, מדי פעם הקשה על הלחם בעדינות עם מרית גומי. התאם מתלה תנור למצב בינוני תנור חום ל 325 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בעדינות לשפוך תערובת לחם לתוך צלחת אפייה מוכנה. טאק קצוצה חצי שוקולד מוקצף לתוך פודינג לחם, באופן שווה הפצה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
אופים עד פודינג מוגדר רק במרכז, 45 עד 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר מהתנור ולתת מגניב על 30 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
בקערה מקוררת של מיקסר עומד מצויד מצורף שוט, קצפת, סוכר, וניל על מהירות בינונית גבוהה עד שיא רך.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מגישים עם פודינג לחם.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק

מרכיבים

227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר, קצוץ דקשוקולד מריר, קצוץ דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי6largesביציםביצים340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לחם צרפתי, חתוך לקוביות 3/4 אינץלחם צרפתי, חתוך לקוביות 3/4 אינץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך0(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)11 קילו קישואים,אבקת אספרסו מיידיתאבקת אספרסו מיידית2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהירסוכר חום בהיר0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)semisweet שוקולד, קצוץ לחתיכות 1/2 אינץsemisweet שוקולד, קצוץ לחתיכות 1/2 אינץ2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח11 קילו קישואים,תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת