פודינג לחם שוקולד עם רוטב ויסקי דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 383 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חלמונים ביצה, תמצית vanillan, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 18%. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד עם רוטב ויסקי, פודינג לחם שוקולד עם רוטב ויסקי, ו פודינג לחם עם רוטב ויסקי.
הוראות
1
ממיסים חמאה במחבת כבדה גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים קוביות לחם, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 3 דקות או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
העברה לתבנית אפייה משומנת קל 13 - x 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מביאים קצפת וחלב לרתיחה מעל חום בינוני במחבת.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר מהחום, ולהקציף בשוקולד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
להקציף חלמונים ביצה, סוכר חום, וניל.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
זנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
יוצקים מעל קוביות לחם; בואו לעמוד 30 דקות. מכסים בנייר כסף; לחתוך 6 חורים קטנים בנייר כסף כדי לאפשר קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
מניחים צלחת אפייה במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 45 דקות או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר פודינג לחם ממים. מגניב 30 דקות על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב