פודינג לחם תירס מתוק
המתכון פודינג לחם תירס מתוק יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך בצל, קורנית, לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. נסו פודינג לחם תירס מתוק, פודינג לחם תירס, ו פודינג תירס מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. זיעה בצל עם חמאה ועשבי תיבול במחבת בטוחה בתנור עד שקוף.
מערבבים תירס, שמנת, ביצים, אבקת אפייה, קמח תירס, פרמזן, מלח ופלפל בקערת ערבוב גדולה.
להוסיף קוביה לחם לקפל לשלב.
יוצקים את הבלילה למחבת, ממש על גבי תערובת הבצל.
אופים 50 דקות, או עד הסט. מגניב מעט לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.