פודינג לחם תפוחים
פודינג לחם תפוחים יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 554 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חמאה, תפוחים מטוגנים, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם Craisin תפוח עץ, פודינג לחם תפוח-אגוז, ו פודינג לחם תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס חמאה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה; להוסיף תפוחים, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות או עד מרכך קלות השחמה.
להקציף יחד קרם הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה עד חלקה. מערבבים בקוביות לחם; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים תפוחים מבושלים.
מפזרים 2 כפות. סוכר turbinado לתבנית אפייה 13 - x 9 אינץ ' בחמאה.
מוסיפים תערובת לחם ותפוח לצלחת, ומתפשטים בשכבה זוגית.
מפזרים עם הנותרים 2 כף. סוכר טורבינדו.
אופים ב 375 במשך 40 עד 45 דקות או עד אור הזהב במרכז מוגדר. (פודינג לחם יהיה לנפח לחלק העליון של המנה ולמשוך מעט מן הצדדים כפי שהוא אופה.) מגניב 10 דקות.
מגישים חם עם ברנדי תפוחים קרם אנגלייז ו
הערה: בדקנו עם לחם Panera לחם קינמון וצימוקים. כדי להתקדם, לכסות ולקרר אפוי פודינג לחם לילה.
בואו לעמוד 20 דקות; לחמם בתנור 350 20 דקות.