פודינג ספוג שוקולד
פודינג ספוג שוקולד יכול להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 4 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, גרידת תפוז, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 31 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: ספוג ג'ין & ספוג פירות פודינג עם פודינג, פודינג שוקולד חם, ו שוקולד-קוקוס פודינג.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 325 מעלות F. לרסס את הקרביים של ramekins עם ספריי בישול. להפיץ 1 כף סוכר בין 4 ramekins כדי מעיל.
בקערה בינונית, לנצח את החלמונים ואת הנותרים 1/3 כוס סוכר עם מערבל כף יד עד החלמונים הם צהוב חיוור ואת הסוכר מתמוסס. בקערה קטנה, לשלב את הקקאו, קמח, ומלח. בקערה קטנה נוספת, לשלב את וניל וחלב.
מוסיפים חצי מתערובת הקקאו לביצים ואחריה חצי מתערובת החלב, מכים עד שחלקים, ומוסיפים את תערובות הקקאו והחלב הנותרות.
בקערה קטנה ונקייה עם מקצף נקי, מקציפים את החלבונים עד נוקשה. באמצעות מרית גומי, לקפל בעדינות את החלבונים ביצה לתוך תערובת שוקולד עד משולב. תיזהר לא לערבב את האוויר מהחלבונים. לחלק בין ramekins.
מניחים את ramekins במחבת אפייה בזהירות למלא את המחבת עם מים חמים עד שהוא מגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
אופים עד שהעוגות עלו והמרכזים קמים בחזרה במגע עדין, 15 עד 17 דקות. בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים יחד את השמנת החמוצה ואת הסוכר החום ומניחים בצד.
כאשר puddings נעשה, להסיר מן המים לשרת עם מנה של שמנת חמוצה ממותקת ומפזרים של גרידה כתומה.