פודינג קוטג'- עוגה הפוכה
פודינג קוטג'- הפוך עוגה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 599 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. . גשו לסופר וקנו קיצור, חלב, סוכר חום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת פודינג הפוכה שזיפים, עוגת פודינג הפוכה שזיפים, ו פודינג גבינת קוטג'של Dj.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
יוצקים חמאה מומסת לתחתית של מחבת מרובע 8 אינץ'. הטה את המחבת כך שהיא מצופה באופן שווה.
מפזרים את הסוכר החום על החמאה. מסדרים את פרוסות התפוח כדי לכסות את הסוכר החום, להפריש. בקערה בינונית, שמנת יחד את הקצרת סוכר לבן. לנצח את הביצה ווניל עד אור ורך.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, ומלח, מערבבים לתוך התערובת מוקרם לסירוגין עם החלב.
יוצקים לתוך תבנית האפייה כך הפרי מכוסה לחלוטין.
אופים במשך 40 עד 50 דקות בתנור שחומם מראש, עד שקיסם מוכנס, יוצא נקי. מיד להפוך על צלחת הגשה.
מגישים חמים עם גלידה או רוטב.