קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

פודינג קולרבי מבית חלול

פודינג קולרבי מבית חלול
גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, אגוז מוסקט, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו גלוטן / חלב / ביצה / סויה חינם טבעוני אגרה בית שוקולד צ'יפס עוגיות, איך Spiralize A Kohlrabi: Kohlrabi & ירוק אטריות אטריות סלט ארוגולה עם גבינת עיזים, חמוציות מיובשות ואגוזי מלך עם רוטב דבש-Dijon, ו בית האחוזה הישן פודינג חג המולד ויקטוריאני מסורתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
ריססו צלחת אפייה מרובעת של 9 אינץ ' או שישה רמקיינים בודדים של 6 אונקיות עם ספריי בישול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מוסיפים את קולרבי ומבשלים עד שהתרככו מעט, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קולרביnameקולרביname
5
מניחים במעבד מזון ומחית. למדוד 3 כוסות מחית, שמירת שאריות לשימוש אחר (כגון מרק צונן). תניח את המחית בצד.
מרכיבים שתצטרך
מרק צונןמרק צונן
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
מניחים את הביצים עם neufchtel, חלב, קורנפלור, Pickapeppa, מלח, אגוז מוסקט ופלפל במעבד המזון. באז עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
7
מוסיף את מחית 3 כוסות וחצי של פרמזן באז לשלב. טעם, ואם יש צורך עונה עם יותר פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פלפלפלפל
8
יוצקים את תערובת הפודינג לתוך צלחת אפייה מוכנה או לתוך ramekins הפרט.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מניחים את המנה או ramekins במחבת גדולה יותר עם מים חמים לבוא אינץ ' את הצדדים של המנה או ramekins.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מחבתמחבת
10
מניחים את המחבת בתנור שחומם מראש ואופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
11
מוציאים מהתנור ומפזרים את שאר הפרמזן מלמעלה. חזור לתנור והמשיך לאפות עד שהגבינה נמסה וזהובה והפודינג מוצק, משחים, ואינו נדבק לאצבע שלך כאשר אתה נוגע במשטח שלה, עוד 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מגישים, חם או חם, לחתוך לריבועים או הפוך מתוך ramekins.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
מאמר var
14
Type_27_data = {};
15
מאמר
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;