קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

פודינג קיץ עם רום קצפת

פודינג קיץ עם רום קצפת
פודינג קיץ עם רום קצפת עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חצי ליטרים פטל, שמנת כבדה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: פודינג חפוז עם קצפת, פודינג הדרים עם קצפת, ו פודינג מייפל עם שמנת מוקצפת בורבון.

הוראות

1
מערבבים את התותים, הסוכר, ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני ומבשלים חשפו מעל חום בינוני נמוך במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים 2 חצאי ליטרים של פטל וכל האוכמניות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מגיעה לרתיחה. תבשלי דקה אחת. את החום, מערבבים את שאר פטל ואת framboise.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
3
פורסים את הלחם בפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומסירים את הקרום. בתחתית סיבוב 7 1/2 אינץ 'על ידי סופלה גבוהה 3 אינץ' או צלחת אפייה, מצקת על 1/2 כוס של תערובת ברי מבושל. מסדרים פרוסות לחם בתבנית (זה יהפוך לחלק העליון כאשר הוא unmolded) ולאחר מכן להוסיף תערובת ברי יותר להרוות. להמשיך להוסיף לחם, לחתוך אותו כדי להתאים את התבנית, וגרגרים. סיים עם לחם ופירות יער מבושלים, באמצעות כל הפירות והסירופ.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
מצקתמצקת
4
מניחים יריעת ניילון על הפודינג. מצא צלחת בערך באותו קוטר כמו החלק הפנימי של התבנית ומניח אותו על גבי. משקל התבנית עם פחית כבדה להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
הסר את המשקל לאחר 6 עד 8 שעות. מכסים את הפודינג בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
רגע לפני ההגשה, להפעיל סכין סביב החלק החיצוני של הפודינג ולפתוח אותו במהופך על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
מגישים בפלחי עם קצפת רום.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
דבש הדריםדבש הדרים
8
מקציפים את הקרם בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. כאשר הוא מתחיל להתעבות, להוסיף את הסוכר, וניל, ורום. המשך להצליף עד שהוא יוצר פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מגישים קר.