קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

פודינג קיץ עם רום קצפת

פודינג קיץ עם רום קצפת
פודינג קיץ עם רום קצפת עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חצי ליטרים פטל, שמנת כבדה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: פודינג חפוז עם קצפת, פודינג הדרים עם קצפת, ו פודינג מייפל עם שמנת מוקצפת בורבון.

הוראות

1
מערבבים את התותים, הסוכר, ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני ומבשלים חשפו מעל חום בינוני נמוך במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים 2 חצאי ליטרים של פטל וכל האוכמניות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מגיעה לרתיחה. תבשלי דקה אחת. את החום, מערבבים את שאר פטל ואת framboise.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
3
פורסים את הלחם בפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומסירים את הקרום. בתחתית סיבוב 7 1/2 אינץ 'על ידי סופלה גבוהה 3 אינץ' או צלחת אפייה, מצקת על 1/2 כוס של תערובת ברי מבושל. מסדרים פרוסות לחם בתבנית (זה יהפוך לחלק העליון כאשר הוא unmolded) ולאחר מכן להוסיף תערובת ברי יותר להרוות. להמשיך להוסיף לחם, לחתוך אותו כדי להתאים את התבנית, וגרגרים. סיים עם לחם ופירות יער מבושלים, באמצעות כל הפירות והסירופ.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
מצקתמצקת
4
מניחים יריעת ניילון על הפודינג. מצא צלחת בערך באותו קוטר כמו החלק הפנימי של התבנית ומניח אותו על גבי. משקל התבנית עם פחית כבדה להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
הסר את המשקל לאחר 6 עד 8 שעות. מכסים את הפודינג בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
רגע לפני ההגשה, להפעיל סכין סביב החלק החיצוני של הפודינג ולפתוח אותו במהופך על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
מגישים בפלחי עם קצפת רום.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
דבש הדריםדבש הדרים
8
מקציפים את הקרם בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. כאשר הוא מתחיל להתעבות, להוסיף את הסוכר, וניל, ורום. המשך להצליף עד שהוא יוצר פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מגישים קר.