פודינג שוקולד ריקוטה עם רוטב תות
שוקולד Ricotta פודינג עם רוטב תות נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מלח, שוקולד מריר, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג ריקוטה שוקולד, גלטות שוקולד, תות וריקוטה, ו לחמניות ריקוטה פרג לימון עם רוטב תות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הרוטב: למזג את התותים וסוכר במעבד מזון עד חלקה. מסננים את מחית דרך מסננת רשת בסדר. מכסים ומקררים. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה. שמור בקירור.)
כדי להפוך את הפודינג: מחממים התנור ל 325 מעלות F.
חמאה קלה 6 (6-אונקיה) כוסות פודינג. מסדרים את הכוסות במחבת קלייה גדולה. ממיסים את השוקולד בקערה בינונית על סיר של מים רותחים. תניח את השוקולד המותך בצד. מערבבים את הריקוטה, 1/4 כוס סוכר, חלמונים ביצה, גרידת תפוזים, תמצית שקדים, קינמון, ומלח במעבד מזון עד חלקה מאוד. תערובת בשוקולד המומס.
מעבירים את תערובת הריקוטה לקערה גדולה.
באמצעות מיקסר חשמלי עם מצורף whisk, להכות את החלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת עם קרם של טרטר עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח את הנותרים 1/3 כוס סוכר. להמשיך להכות עד פסגות חצי מוצק טופס. מקפלים את החלבונים לתוך תערובת ריקוטה. כפית את התערובת לתוך הכוסות מוכנות. למלא את המחבת עם מספיק מים חמים לבוא באמצע הדרך את הצדדים של כוסות פודינג.
אופים עד פחזניות פודינג מעט אבל המרכזים עדיין שמנת, על 25 דקות (הפודינג יהפוך עבה וקרם כאשר קר). אפשר פודינגים להתקרר מעט לפני הסרת באמבט מים.
הסר את חביצת כוסות מהאמבטיה. מכסים ומקררים עד קור, כ -3 שעות.
תריץ סכין מסביב לצדדים של הפודינג כדי לשחרר. הפוך את הפודינג לצלחות.
לטפטף את רוטב תות סביב פודינג ומגישים.