קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג שוקולד ריקוטה עם רוטב תות

פודינג שוקולד ריקוטה עם רוטב תות
שוקולד Ricotta פודינג עם רוטב תות נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מלח, שוקולד מריר, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג ריקוטה שוקולד, גלטות שוקולד, תות וריקוטה, ו לחמניות ריקוטה פרג לימון עם רוטב תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב: למזג את התותים וסוכר במעבד מזון עד חלקה. מסננים את מחית דרך מסננת רשת בסדר. מכסים ומקררים. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה. שמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
כדי להפוך את הפודינג: מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
חמאה קלה 6 (6-אונקיה) כוסות פודינג. מסדרים את הכוסות במחבת קלייה גדולה. ממיסים את השוקולד בקערה בינונית על סיר של מים רותחים. תניח את השוקולד המותך בצד. מערבבים את הריקוטה, 1/4 כוס סוכר, חלמונים ביצה, גרידת תפוזים, תמצית שקדים, קינמון, ומלח במעבד מזון עד חלקה מאוד. תערובת בשוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מעבירים את תערובת הריקוטה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
באמצעות מיקסר חשמלי עם מצורף whisk, להכות את החלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת עם קרם של טרטר עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח את הנותרים 1/3 כוס סוכר. להמשיך להכות עד פסגות חצי מוצק טופס. מקפלים את החלבונים לתוך תערובת ריקוטה. כפית את התערובת לתוך הכוסות מוכנות. למלא את המחבת עם מספיק מים חמים לבוא באמצע הדרך את הצדדים של כוסות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים עד פחזניות פודינג מעט אבל המרכזים עדיין שמנת, על 25 דקות (הפודינג יהפוך עבה וקרם כאשר קר). אפשר פודינגים להתקרר מעט לפני הסרת באמבט מים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את חביצת כוסות מהאמבטיה. מכסים ומקררים עד קור, כ -3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
8
תריץ סכין מסביב לצדדים של הפודינג כדי לשחרר. הפוך את הפודינג לצלחות.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
לטפטף את רוטב תות סביב פודינג ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי