פודינג שזיפים
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, רום, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פודינג שזיפים אפוי, פודינג שזיפים של פיראטים, ו לחם פודינג שזיפים (מתכונים דומים).
הוראות
לנפות יחד את הקמח, מלח, סודה לשתייה ותבלינים.
מערבבים יחד את שאר החומרים, למעט חלבונים ביצה, הוספת רק את החלמונים. מקציפים את החלבונים עד נוקשים לקפל לתוך הבלילה. גריז עובש פודינג חפר בסוכר ויוצקים בבלילה. מכסים את התבנית במכסה או מכסים בחוזקה בנייר כסף. קיטור במשך 3 עד 4 שעות, בהתאם לגודל של התבנית שלך.
מגישים חם עם רוטב קשה. אם אתה לא משרת את הפודינג באופן מיידי, לאחסן במקרר השריה ב 1 אונקיה של ברנדי.
להוסיף 1 אונקיה בכל שבוע.
שמנת החמאה במערבל חשמלי עד חיוור בצבע.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב.
מוסיפים את הטעמים ומערבבים ואז מתאימים, לפי הטעם.