פודינג שקדים עם חלב שקדים (Biancomangiare)
פודינג שקדים עם חלב שקדים (Biancomangiare) עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 492 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שמן שקדים, שקדים לבנים, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חלב שקדים, חלב שקדים גולמי, ו חלב שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 10 6 אונקיות פלאן תבניות
מניחים את עלי הג ' לטין ב 2 כוסות מים קרים ולהניח בצד.
מניחים את החלב ואת גרידת לימון במחבת לא תגובתי על חום בינוני גבוה.
מניחים את השקדים במעבד מזון, טוחנים לאבקה ושופכים לחלב החימום. להביא את החלב והשקדים לרתיחה, להסיר מהחום, לכסות ולתת לעמוד 20 דקות.
קו מסננת חרוטית עם גזה ומאמץ את גרידת לימון ומוצקי שקדים מן החלב, לחיצה עם החלק האחורי של כף כדי להסיר את כל הנוזל. מניחים בצד 1 1/2 כוסות של חלב בטעם לרוטב ומניחים את החלב שנותר, 1 1/2 כוסות סוכר ועלים ג ' לטין ספוג לסיר ולהביא רק לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום מיד ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
משמנים את תבניות הפלאן עם שמן השקדים ומניחים בצד. מקציפים את השמנת לפסגות רכות ומקפלים את חלב השקדים המקורר לתוך הקצפת. כפית את תערובת חלב שקדים לתוך תבניות פלאן משומן כך שהם 90 אחוזים מלאים, ומקררים לפחות 4 שעות.
בינתיים, לפצח את הביצים ולהכות יחד את הביצה והחלמונים.
מוסיף את תערובת הביצים לחלב בטעם 1/2 כוס הנותרים, ומוסיף את הסוכר 1/2 כוס הנותרים.
מניחים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, חום גבוה ומבשלים, 175 F.
הסר מהחום, לשפוך דרך מסננת לתוך קערה קטנה להכניס למקרר 1 שעה. כדי לשרת, לטבול את התבניות זקוף לתוך קערה של מים חמים, מבלי לאפשר כל מים ללכת מעבר לקצה לתוך התבנית, בזהירות להפוך על צלחת גדולה.
להקציף את הרוטב כדי לשחרר אותו ושופכים מעל פודינג לצלחת.
מקשטים עם זרעי רימון ומגישים.