קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות8
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג שקדים עם חלב שקדים (Biancomangiare)

פודינג שקדים עם חלב שקדים (Biancomangiare)
פודינג שקדים עם חלב שקדים (Biancomangiare) עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 492 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שמן שקדים, שקדים לבנים, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חלב שקדים, חלב שקדים גולמי, ו חלב שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 10 6 אונקיות פלאן תבניות
3
מניחים את עלי הג ' לטין ב 2 כוסות מים קרים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
מיםמים
4
מניחים את החלב ואת גרידת לימון במחבת לא תגובתי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מניחים את השקדים במעבד מזון, טוחנים לאבקה ושופכים לחלב החימום. להביא את החלב והשקדים לרתיחה, להסיר מהחום, לכסות ולתת לעמוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
קו מסננת חרוטית עם גזה ומאמץ את גרידת לימון ומוצקי שקדים מן החלב, לחיצה עם החלק האחורי של כף כדי להסיר את כל הנוזל. מניחים בצד 1 1/2 כוסות של חלב בטעם לרוטב ומניחים את החלב שנותר, 1 1/2 כוסות סוכר ועלים ג ' לטין ספוג לסיר ולהביא רק לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
חלבחלב
גרידת לימוןגרידת לימון
שקדיםשקדים
רוטברוטב
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
7
הסר מהחום מיד ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
8
משמנים את תבניות הפלאן עם שמן השקדים ומניחים בצד. מקציפים את השמנת לפסגות רכות ומקפלים את חלב השקדים המקורר לתוך הקצפת. כפית את תערובת חלב שקדים לתוך תבניות פלאן משומן כך שהם 90 אחוזים מלאים, ומקררים לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
חלב שקדיםחלב שקדים
שמן שקדיםשמן שקדים
קרםקרם
9
בינתיים, לפצח את הביצים ולהכות יחד את הביצה והחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
10
מוסיף את תערובת הביצים לחלב בטעם 1/2 כוס הנותרים, ומוסיף את הסוכר 1/2 כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
חלב בטעמיםחלב בטעמים
סוכרסוכר
ביצהביצה
11
מניחים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, חום גבוה ומבשלים, 175 F.
12
הסר מהחום, לשפוך דרך מסננת לתוך קערה קטנה להכניס למקרר 1 שעה. כדי לשרת, לטבול את התבניות זקוף לתוך קערה של מים חמים, מבלי לאפשר כל מים ללכת מעבר לקצה לתוך התבנית, בזהירות להפוך על צלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
13
להקציף את הרוטב כדי לשחרר אותו ושופכים מעל פודינג לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
מקשטים עם זרעי רימון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון