קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

פודינג תירס האהוב של Jhessyka

פודינג תירס האהוב של Jhessyka
צריכים תוספת צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו? פודינג התירס המועדף של Jhessyka יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 7 גרם חלבון, 5 גרם שומן ובסך הכל 243 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, מלח, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעה ו-25 דקות. עם ציון ספונקולרי של 34%, המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: הפנקייקים האהובים עלי ללא גלוטן (ופנקייק טופי דביק!), טאקו עדשים משפחתי אהוב ועוגיות שוקולד קרינקל {האהוב שלי}.

הוראות

1
מערבבים את התירס והחלב יחד בקערה בינונית עד לקבלת מרקם חלק. מסננים דרך בד גבינה או מסננת רשת דקה לתוך סיר עם תחתית כבדה.
מרכיבים שתצטרך
12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת
4 עד 6 פרוסות לחם לבן או מחיטה מלאה, קלויים4 עד 6 פרוסות לחם לבן או מחיטה מלאה, קלויים
ציוד שתשתמש בו
רוטב סויה 1 כף שומשום, קלוירוטב סויה 1 כף שומשום, קלוי
להגשה (8 אונקיותלהגשה (8 אונקיות
לחתוך ל-1/2 אינץ'. קוביות (1/2 כוס)לחתוך ל-1/2 אינץ'. קוביות (1/2 כוס)
2 חתיכות חזה עוף ללא עצמות (בערך 1 קילו)2 חתיכות חזה עוף ללא עצמות (בערך 1 קילו)
2
מקציפים פנימה את עמילן התירס, הסוכר וקורט מלח ומניחים את הסיר על אש בינונית. מערבבים באיטיות עד שהתערובת סמיכה מאוד, בערך 10 עד 15 דקות. טועמים מתיקות ומלח ומתקנים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תערובת אפייה מוכנהתערובת אפייה מוכנה
קישוט: דראג'י כסף, פניני סוכר, סוכר מבעבעקישוט: דראג'י כסף, פניני סוכר, סוכר מבעבע
1 ליים, קליפת, לקישוט1 ליים, קליפת, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גבינת מוצרלה, חתוכה ל-1/2 אינץ'. קוביות (בערך 1/2 כוס)גבינת מוצרלה, חתוכה ל-1/2 אינץ'. קוביות (בערך 1/2 כוס)
2 חתיכות חזה עוף ללא עצמות (בערך 1 קילו)2 חתיכות חזה עוף ללא עצמות (בערך 1 קילו)
3
יוצקים לכלי הגשה אישיים קטנים או לכלי הגשה גדול ומפזרים קינמון. מצננים לטמפרטורת החדר ומכניסים למקרר להתייצבות למשך שעה לפחות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחים קלופים פרוסים (בערך 12 בינוניים)תפוחים קלופים פרוסים (בערך 12 בינוניים)
4
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.