פודינג תירס האהוב של Jhessyka
צריכים תוספת צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו? פודינג התירס המועדף של Jhessyka יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 7 גרם חלבון, 5 גרם שומן ובסך הכל 243 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, מלח, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעה ו-25 דקות. עם ציון ספונקולרי של 34%, המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: הפנקייקים האהובים עלי ללא גלוטן (ופנקייק טופי דביק!), טאקו עדשים משפחתי אהוב ועוגיות שוקולד קרינקל {האהוב שלי}.
הוראות
מערבבים את התירס והחלב יחד בקערה בינונית עד לקבלת מרקם חלק. מסננים דרך בד גבינה או מסננת רשת דקה לתוך סיר עם תחתית כבדה.
מקציפים פנימה את עמילן התירס, הסוכר וקורט מלח ומניחים את הסיר על אש בינונית. מערבבים באיטיות עד שהתערובת סמיכה מאוד, בערך 10 עד 15 דקות. טועמים מתיקות ומלח ומתקנים לפי הצורך.
יוצקים לכלי הגשה אישיים קטנים או לכלי הגשה גדול ומפזרים קינמון. מצננים לטמפרטורת החדר ומכניסים למקרר להתייצבות למשך שעה לפחות.
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.