פודינג תירס חרוך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פודינג תירס חרוך. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 137 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, חלב, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פודינג תירס, פודינג תירס, ו פודינג תירס (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת ללא מקל בגודל 12 עד 14 אינץ ' על חום גבוה, מערבבים תירס לעתים קרובות עד כ 1/4 של הגרעינים הם tinged עם חום, 10 עד 12 דקות.
הוסף 1 כף חמאה. כאשר נמס, מוסיפים קמח ומערבבים היטב.
הסר מחום ומערבבים בחלב, סוכר, קאיין.
בקערה קטנה, מקציפים ביצים וחלבונים כדי להתמזג. מערבבים לתוך תערובת תירס.
חמאה תבשיל 2 1/2 ליטר רדוד (אם תרצה, קו עם קליפות בשכבה אחת; ראה הערות).
אופים בתנור 350 עד שהמרכז מרגיש מוצק כאשר נלחץ קלות, כ -30 דקות (40 עד 45 דקות אם יתקרר).