פודינג תירס עם בצל ירוק ופלפל אדום
צריך מנה צמחונית בצד? פודינג תירס עם בצל ירוק ופלפל אדום יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, שמנת כבדה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו A-Maize-Ing Grace: פלפל אדום, תירס וריזוטו בייקון, פודינג תירס עם שלושה פלפל, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. ערפל 9 אינץ ' מרובע זכוכית אפייה צלחת עם ספריי בישול.
בבלנדר, לשלב ביצים, שמנת, סוכר, חמאה, קמח, אבקת אפייה ומלח; תערובת.
מוסיפים תירס ומערבבים עד שהתערובת כמעט חלקה. מערבבים בצל ירוק ופלפל פעמון.
יוצקים לתוך צלחת ואופים עד סט, עם ראש חום זהוב, 45 עד 50 דקות.
הסר מהתנור ולתת מנוחה פודינג במשך 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.