קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג תפוחים טריקל

פודינג תפוחים טריקל
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו תפוחים מברמלי, סוכר חום, קמח לגידול עצמי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: גינס, טריקל ופודינג ג'ינג'ר, עוגת תפוחים, ו עוגת תפוחים ואגוזים עם דובדבן.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים את Bramleys קצוץ בסיר, להוסיף 100ml מים ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים 5 דקות עד התפוחים רכים מאוד. הכה לטהור עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים את הסוכר ואת 50g של הסירופ, מביאים לרתיחה, ואז להפריש מגניב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
4
בזמן שאתה מחכה, משמנים את החלק הפנימי של אגן פודינג בן 1.3 ליטר. כפית 2 כפות סירופ לתחתית. לקלף וליבות התפוח לאכול, לחתוך חצי וקוצצים את השאר. זרקו פנימה את מיץ הלימון והניחו את התפוח הפרוס לתוך הסירופ בתחתית הכיור.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
5
לנפות את הקמח, ביקרבונט ותבלינים לקערה ולהוסיף קמצוץ של מלח. מקציפים את הביצה לתוך תפוח עסיסי, ואז להטות את זה ואת התפוח הקצוץ הנותרים לתוך הקערה ומערבבים עד חלקה. זה יתחיל לעלות קצת כמו שאתה לערבב. במהירות להפוך את הבלילה לתוך האגן, רמה את החלק העליון, ואז אופים עבור 40-45 דקות או עד עלה היטב שיפוד מוכנס יוצא נקי. מכסים בנייר כסף לקראת סוף הבישול אם הספוג חורק מהר מדי. השאר לנוח כמה דקות, ואז להפוך על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.