זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו תפוחים מברמלי, סוכר חום, קמח לגידול עצמי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: גינס, טריקל ופודינג ג'ינג'ר, עוגת תפוחים, ו עוגת תפוחים ואגוזים עם דובדבן.
הוראות
1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את Bramleys קצוץ בסיר, להוסיף 100ml מים ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים 5 דקות עד התפוחים רכים מאוד. הכה לטהור עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את הסוכר ואת 50g של הסירופ, מביאים לרתיחה, ואז להפריש מגניב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר
4
בזמן שאתה מחכה, משמנים את החלק הפנימי של אגן פודינג בן 1.3 ליטר. כפית 2 כפות סירופ לתחתית. לקלף וליבות התפוח לאכול, לחתוך חצי וקוצצים את השאר. זרקו פנימה את מיץ הלימון והניחו את התפוח הפרוס לתוך הסירופ בתחתית הכיור.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3 תותים קפואים ללא סוכר
5
לנפות את הקמח, ביקרבונט ותבלינים לקערה ולהוסיף קמצוץ של מלח. מקציפים את הביצה לתוך תפוח עסיסי, ואז להטות את זה ואת התפוח הקצוץ הנותרים לתוך הקערה ומערבבים עד חלקה. זה יתחיל לעלות קצת כמו שאתה לערבב. במהירות להפוך את הבלילה לתוך האגן, רמה את החלק העליון, ואז אופים עבור 40-45 דקות או עד עלה היטב שיפוד מוכנס יוצא נקי. מכסים בנייר כסף לקראת סוף הבישול אם הספוג חורק מהר מדי. השאר לנוח כמה דקות, ואז להפוך על צלחת.
פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.