פודינג תפוחים טריקל
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו תפוחים מברמלי, סוכר חום, קמח לגידול עצמי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: גינס, טריקל ופודינג ג'ינג'ר, עוגת תפוחים, ו עוגת תפוחים ואגוזים עם דובדבן.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
שים את Bramleys קצוץ בסיר, להוסיף 100ml מים ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים 5 דקות עד התפוחים רכים מאוד. הכה לטהור עם כף עץ.
מוסיפים את הסוכר ואת 50g של הסירופ, מביאים לרתיחה, ואז להפריש מגניב.
בזמן שאתה מחכה, משמנים את החלק הפנימי של אגן פודינג בן 1.3 ליטר. כפית 2 כפות סירופ לתחתית. לקלף וליבות התפוח לאכול, לחתוך חצי וקוצצים את השאר. זרקו פנימה את מיץ הלימון והניחו את התפוח הפרוס לתוך הסירופ בתחתית הכיור.
לנפות את הקמח, ביקרבונט ותבלינים לקערה ולהוסיף קמצוץ של מלח. מקציפים את הביצה לתוך תפוח עסיסי, ואז להטות את זה ואת התפוח הקצוץ הנותרים לתוך הקערה ומערבבים עד חלקה. זה יתחיל לעלות קצת כמו שאתה לערבב. במהירות להפוך את הבלילה לתוך האגן, רמה את החלק העליון, ואז אופים עבור 40-45 דקות או עד עלה היטב שיפוד מוכנס יוצא נקי. מכסים בנייר כסף לקראת סוף הבישול אם הספוג חורק מהר מדי. השאר לנוח כמה דקות, ואז להפוך על צלחת.