קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג תפוחים טריקל

פודינג תפוחים טריקל
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו תפוחים מברמלי, סוכר חום, קמח לגידול עצמי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: גינס, טריקל ופודינג ג'ינג'ר, עוגת תפוחים, ו עוגת תפוחים ואגוזים עם דובדבן.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שים את Bramleys קצוץ בסיר, להוסיף 100ml מים ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים 5 דקות עד התפוחים רכים מאוד. הכה לטהור עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את הסוכר ואת 50g של הסירופ, מביאים לרתיחה, ואז להפריש מגניב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
4
בזמן שאתה מחכה, משמנים את החלק הפנימי של אגן פודינג בן 1.3 ליטר. כפית 2 כפות סירופ לתחתית. לקלף וליבות התפוח לאכול, לחתוך חצי וקוצצים את השאר. זרקו פנימה את מיץ הלימון והניחו את התפוח הפרוס לתוך הסירופ בתחתית הכיור.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
5
לנפות את הקמח, ביקרבונט ותבלינים לקערה ולהוסיף קמצוץ של מלח. מקציפים את הביצה לתוך תפוח עסיסי, ואז להטות את זה ואת התפוח הקצוץ הנותרים לתוך הקערה ומערבבים עד חלקה. זה יתחיל לעלות קצת כמו שאתה לערבב. במהירות להפוך את הבלילה לתוך האגן, רמה את החלק העליון, ואז אופים עבור 40-45 דקות או עד עלה היטב שיפוד מוכנס יוצא נקי. מכסים בנייר כסף לקראת סוף הבישול אם הספוג חורק מהר מדי. השאר לנוח כמה דקות, ואז להפוך על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.