קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות74
מגזין

פוזילי בוקאטי עם סרטני צדפים רכים, פלפלים חריפים ואסקרול

פוזילי בוקאטי עם סרטני צדפים רכים, פלפלים חריפים ואסקרול
Fusilli Bucati עם סרטנים מעטפת רכה, פלפלים חמים Escarole עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 2149 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 112 גרם שומן. אם יש לכם שום, גזר, escarole, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה אדיר. נסו סרטנים רכים מתובלים, בנדיקט סרטנים רכים-צדפים מטוגנים, ו סרטני צדפים רכים עם סלט פארו (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה בסיר ספגטי גדול ולהוסיף 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
לנקות סרטנים רכים על ידי חיתוך את פניהם עם זוג מספריים והסרת החצאית.
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
3
חותכים לחצי ומניחים בצד.
4
במחבת 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן זית עד לעישון, מוסיפים בצל, אנהיים, jalapenos ומבשלים עד שהתרככו, כ -8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את חתיכות הסרטן וממשיכים לבשל עד שהסרטנים אדומים וחזקים. היזהר לא לשבור את הסרטנים עם ערבוב אגרסיבי.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
6
מוסיפים את היין הלבן ואת רוטב העגבניות ומפחיתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
7
מוסיפים escarole ומבשלים עוד 1 דקה עד escarole נבול ולהסיר מהחום. זרוק fusilli לתוך מים רותחים ומבשלים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה (כ 7 עד 9 דקות).
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
פוזילי.פוזילי.
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
8
מסננים פסטה היטב במסננת ושופכים פסטה חמה במחבת עם סרטנים. חזור לחום בינוני וזרוק למעייל היטב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
יוצקים לתוך מגש חם ומגישים מיד.
10
מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית על חום בינוני עד שקוף, אבל לא חום (כ 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
11
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12
מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום רק מבעבע, ערבוב מדי פעם במשך 30 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
13
מגישים מיד, או להפריש לשימוש נוסף. הרוטב יכול להיות בקירור עד שבוע אחד או קפוא עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו