פוזילי עם שרימפס, כתום וארוגולה (קיץ)
פוזילי עם שרימפס, כתום וארוגולה (קיץ) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 557 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 6 . זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם שאלוט, סלט, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו פוזילי עם אספרגוס, אפונה וארוגולה, פוזילי עם נקניק איטלקי וארוגולה, ו שרימפס קלוי במחבת עם תפוז, ארוגולה וטרגון (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מסננים את הפסטה בהזמנת כ-1/2 כוס מי הפסטה.
במחבת סאוט גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה.
מוסיף את שאלוט ושום. לבשל עד רך, על 2 דקות. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל,
מוסיפים את השרימפס ויין לבן למחבת.
לטגן במשך 2 עד 3 דקות או עד השרימפס הם ורודים ומבושלים דרך.
מערבבים את גרידת לימון ומיץ לימון בקערה קטנה. לאט מוסיפים את השמן, מטאטא כל הזמן, עד שהתערובת חלקה, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
באמצעות סכין קילוף, להסיר את הקליפה ואת הדורית הלבנה מן התפוזים. מעל קערת הגשה גדולה, לחתוך בין הממברנות של התפוזים כדי ליצור קטעים. אפשר למיץ מהתפוזים לטפטף לתוך קערת ההגשה.
מוסיפים את הארוגולה והזיתים לקערה המגישה. לזרוק בקלילות לשלב.
מוסיפים את הפסטה החמה ואת הויניגרט לקערת ההגשה וזורקים עד שארוגולה נבולה וכל המרכיבים משולבים.