פוט דה קרם
פוט דה קרם יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. תמורת 1.58$ למנה מקבלים קינוח שמגיש 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-8 גרם חלבון, 64 גרם שומן ובסך הכל 703 קלוריות. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, שוקולד, שמנת כבדה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-30 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך יוצא דופן של 25%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פוט דה קרם, פוט דה קרם ופוט דה קרם.
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ממיסים את השוקולד בקערה חסינת חום בינונית על מים רותחים בעדינות. כשהשוקולד כמעט נמס, מכבים את האש ומניחים לעמוד עד להמסה מלאה.
בינתיים צורבים במחבת בינונית את השמנת והחלב. שימו לב היטב שהשמנת תתבשל.
בקערת ערבוב בינונית, טורפים יחד את החלמונים, הסוכר והמלח עד להמסה מלאה של הסוכר. טורפים באיטיות את תערובת השמנת החמה לתוך החלמונים. אם תוסיף את תערובת השמנת החמה מהר מדי, החלמונים עלולים להתבשל ולהשאיר חלקיקי ביצה מבושלים לא רצויים.
מסירים את השוקולד המומס מהכיריים ויוצקים את תערובת השמנת החמה דרך מסננת דקה לתוך השוקולד המומס.
מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
מצקת את התערובת ל-6 (3/4 כוס) רמקינים. מרפדים את תחתית תבנית האפייה במגבת מטבח נקייה או נייר סופג.
מניחים את הרמקינס הממולאים בתבנית האפייה על המגבת.
יוצקים פנימה מספיק מים חמים כדי להגיע עד מחצית הדפנות של הרמקינים. מכסים את כל התבנית בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור.
אופים עד שהתערובת מסביב לשולי הרמקין יציבה כאשר מנערים קלות, כ-35 דקות. (זמן האפייה ישתנה בהתאם לעומק ולרוחב של הרמקינים.) מרכז ה-Pot de Cremes עשוי עדיין לטלטל מעט כאשר מנערים אותו, אבל זה בסדר, הוא יתמצק כאשר הוא מתקרר.
מוציאים בזהירות את הרמקינים מתבנית האפייה, מנגבים ומניחים להתקרר. לאחר התקררות, מקררים עד להתייצבות, בערך 2 עד 3 שעות.
להגשה, מזלפים מעט קצפת שוקולד לבן לתוך הרמקין ומקשטים בקצת שוקולד מגורר.
ממיסים את השוקולד הלבן בסיר כפול על מים בקושי רותחים, תוך ערבוב מדי פעם. לאחר ההמסה מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר.
מקציפים את השמנת בקערה צוננת לקצף רך. מקפלים פנימה את השוקולד המצונן ומקציפים לקצף נוקשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות עבור Pots De Creme. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "