קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פוט דה קרם

פוט דה קרם
פוט דה קרם יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. תמורת 1.58$ למנה מקבלים קינוח שמגיש 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-8 גרם חלבון, 64 גרם שומן ובסך הכל 703 קלוריות. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, שוקולד, שמנת כבדה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-30 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך יוצא דופן של 25%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פוט דה קרם, פוט דה קרם ופוט דה קרם.

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
שוקולד מגורר, לקישוטשוקולד מגורר, לקישוט
2
ממיסים את השוקולד בקערה חסינת חום בינונית על מים רותחים בעדינות. כשהשוקולד כמעט נמס, מכבים את האש ומניחים לעמוד עד להמסה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מגורר, לקישוטשוקולד מגורר, לקישוט
שוקולד מגורר, לקישוטשוקולד מגורר, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
בינתיים צורבים במחבת בינונית את השמנת והחלב. שימו לב היטב שהשמנת תתבשל.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בקערת ערבוב בינונית, טורפים יחד את החלמונים, הסוכר והמלח עד להמסה מלאה של הסוכר. טורפים באיטיות את תערובת השמנת החמה לתוך החלמונים. אם תוסיף את תערובת השמנת החמה מהר מדי, החלמונים עלולים להתבשל ולהשאיר חלקיקי ביצה מבושלים לא רצויים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מסירים את השוקולד המומס מהכיריים ויוצקים את תערובת השמנת החמה דרך מסננת דקה לתוך השוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
6
מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מצקת את התערובת ל-6 (3/4 כוס) רמקינים. מרפדים את תחתית תבנית האפייה במגבת מטבח נקייה או נייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקתמצקת
8
מניחים את הרמקינס הממולאים בתבנית האפייה על המגבת.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
יוצקים פנימה מספיק מים חמים כדי להגיע עד מחצית הדפנות של הרמקינים. מכסים את כל התבנית בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
אופים עד שהתערובת מסביב לשולי הרמקין יציבה כאשר מנערים קלות, כ-35 דקות. (זמן האפייה ישתנה בהתאם לעומק ולרוחב של הרמקינים.) מרכז ה-Pot de Cremes עשוי עדיין לטלטל מעט כאשר מנערים אותו, אבל זה בסדר, הוא יתמצק כאשר הוא מתקרר.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מוציאים בזהירות את הרמקינים מתבנית האפייה, מנגבים ומניחים להתקרר. לאחר התקררות, מקררים עד להתייצבות, בערך 2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
להגשה, מזלפים מעט קצפת שוקולד לבן לתוך הרמקין ומקשטים בקצת שוקולד מגורר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
ממיסים את השוקולד הלבן בסיר כפול על מים בקושי רותחים, תוך ערבוב מדי פעם. לאחר ההמסה מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
14
מקציפים את השמנת בקערה צוננת לקצף רך. מקפלים פנימה את השוקולד המצונן ומקציפים לקצף נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות עבור Pots De Creme. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "