פוטנסקה עגבניות שרי קלוי יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה מ להאכיל אותי פיבי יש 65 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך פטרוזיליה, צלפים, זיתים kalamatan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Penne פלפל אדום עם פוטנסקה עגבניות שרי, שרימפס עם רוטב פוטנסקה עגבניות שרי שמנמן, ו עגבניות קלויות ופוטנסקה שום קלוי.
הוראות
1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את כל החומרים למעט הפטרוזיליה בקערת ערבוב בינונית וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
3
מורחים את תערובת העגבניות בשכבה זוגית במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' או צלחת אפייה 9 x 13.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
4
אופים במשך 30 דקות, עד העגבניות הם קרמל ומיצי שלהם התערבבו יפה עם זיתים בריני ו capers.To מגישים, מוסיפים את הפטרוזיליה הטרייה וערימה של ספגטי מבושל למחבת וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מבושל
מפאלדי טרי אם אפשר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
טפטוף עם שמן זית ומניה! לחלופין, אתה יכול לאחסן את הרוטב מאוחר יותר או להשתמש בו כמו ציפוי עבור דגים או שרימפס.