קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

פוטפי בקר עם קרום צ'דר-סטאוט

פוטפי בקר עם קרום צ'דר-סטאוט
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פוטפי בקר עם קרום צ'דר-סטאוט. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 43 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל 781 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 443 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, מלח, כרישה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את הבירה סטאוט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גינס, וויסקי וקאפקייקס קרם אירי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 94%. ציון זה הוא סופר. נסו בשר בקר טחון לא-פוטפים עם קרום מלח קימל, פשטידת בקר וחזקה עם קרום שיבולת שועל ושמנת, ו צלע קצרה מטוגנת, חסונה ותפוחי אדמה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מכינים את הבצק: דופקים את הקמח והמלח העדין במעבד מזון לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מלח משובחמלח משובח
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את החמאה והגבינה ודופקים עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה עם כמה חתיכות חמאה בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
3
מזלפים 6 כפות בירה ודופק לשילוב. סוחטים את הבצק בין האצבעות; אם הוא לא מחזיק את צורתו, דופק פנימה עד 1 כף בירה נוספת. פאט את הבצק לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד לקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
בינתיים מכינים את המילוי: מחממים תנור לחום של 325 מעלות צלזיוס.זורקים בקערה גדולה את הבקר, הקמח, 1 1/4 כפיות מלח כשר ופלפל לפי הטעם. ממיסים את החמאה בתנור הולנדי או בסיר גדול בתנור על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוסיפים את הבקר ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להשחמה כולה, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מוסיפים את הבירה ו -2 כוסות מים, מגרדים את כל החלקים השחומים מתחתית הסיר. מביאים לרתיחה, ואז מכסים, מעבירים לתנור וצולים, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים את הכרישה, הגזר והסלרי לסיר וממשיכים לבשל, 1 שעה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
בינתיים, הניחו שישה רמקינים של 10 אונקיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מרדדים את הבצק בין 2 יריעות קלף מקומחות קלות למלבן בגודל 10 על 15 אינץ'; חותכים לשישה ריבועים בגודל 5 אינץ'. צרו כמה חריצים באמצע כל ריבוע כדי לאפשר לאדים לברוח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מוציאים את המילוי מהתנור ומעלים את הטמפרטורה ל -375 מעלות צלזיוס.מתבלים את המילוי במלח ופלפל ומחלקים בין הרמקינים (יתכן שנשאר מעט מילוי). מעל כל אחד מהם ריבוע בצק, לוחץ את הקצוות לתוך הרמקין.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מברישים בביצה הטרופה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
12
אופים עד שהקרום פריך וחום זהוב, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
תנו לנוח כ -10 דקות לפני ההגשה. צילום: אנה וויליאמס