לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פוטפי בקר עם קרום צ'דר-סטאוט. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 43 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל 781 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 443 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, מלח, כרישה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את הבירה סטאוט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גינס, וויסקי וקאפקייקס קרם אירי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 94%. ציון זה הוא סופר. נסו בשר בקר טחון לא-פוטפים עם קרום מלח קימל, פשטידת בקר וחזקה עם קרום שיבולת שועל ושמנת, ו צלע קצרה מטוגנת, חסונה ותפוחי אדמה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מכינים את הבצק: דופקים את הקמח והמלח העדין במעבד מזון לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מלח משובח
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את החמאה והגבינה ודופקים עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה עם כמה חתיכות חמאה בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3
מזלפים 6 כפות בירה ודופק לשילוב. סוחטים את הבצק בין האצבעות; אם הוא לא מחזיק את צורתו, דופק פנימה עד 1 כף בירה נוספת. פאט את הבצק לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד לקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1/2 פאונד חוואר קצוץ
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
בינתיים מכינים את המילוי: מחממים תנור לחום של 325 מעלות צלזיוס.זורקים בקערה גדולה את הבקר, הקמח, 1 1/4 כפיות מלח כשר ופלפל לפי הטעם. ממיסים את החמאה בתנור הולנדי או בסיר גדול בתנור על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
הסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים את הבקר ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להשחמה כולה, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מוסיפים את הבירה ו -2 כוסות מים, מגרדים את כל החלקים השחומים מתחתית הסיר. מביאים לרתיחה, ואז מכסים, מעבירים לתנור וצולים, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים את הכרישה, הגזר והסלרי לסיר וממשיכים לבשל, 1 שעה נוספת.
בינתיים, הניחו שישה רמקינים של 10 אונקיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מרדדים את הבצק בין 2 יריעות קלף מקומחות קלות למלבן בגודל 10 על 15 אינץ'; חותכים לשישה ריבועים בגודל 5 אינץ'. צרו כמה חריצים באמצע כל ריבוע כדי לאפשר לאדים לברוח.
מוציאים את המילוי מהתנור ומעלים את הטמפרטורה ל -375 מעלות צלזיוס.מתבלים את המילוי במלח ופלפל ומחלקים בין הרמקינים (יתכן שנשאר מעט מילוי). מעל כל אחד מהם ריבוע בצק, לוחץ את הקצוות לתוך הרמקין.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מברישים בביצה הטרופה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולה
12
אופים עד שהקרום פריך וחום זהוב, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
13
תנו לנוח כ -10 דקות לפני ההגשה. צילום: אנה וויליאמס