לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פוטפי בקר עם קרום צ'דר-סטאוט. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 43 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל 781 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 443 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, מלח, כרישה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את הבירה סטאוט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גינס, וויסקי וקאפקייקס קרם אירי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 94%. ציון זה הוא סופר. נסו בשר בקר טחון לא-פוטפים עם קרום מלח קימל, פשטידת בקר וחזקה עם קרום שיבולת שועל ושמנת, ו צלע קצרה מטוגנת, חסונה ותפוחי אדמה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מכינים את הבצק: דופקים את הקמח והמלח העדין במעבד מזון לאיחוד.
מוסיפים את החמאה והגבינה ודופקים עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה עם כמה חתיכות חמאה בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
3
מזלפים 6 כפות בירה ודופק לשילוב. סוחטים את הבצק בין האצבעות; אם הוא לא מחזיק את צורתו, דופק פנימה עד 1 כף בירה נוספת. פאט את הבצק לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד לקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1/2 פאונד חוואר קצוץ
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
בינתיים מכינים את המילוי: מחממים תנור לחום של 325 מעלות צלזיוס.זורקים בקערה גדולה את הבקר, הקמח, 1 1/4 כפיות מלח כשר ופלפל לפי הטעם. ממיסים את החמאה בתנור הולנדי או בסיר גדול בתנור על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בינתיים, הניחו שישה רמקינים של 10 אונקיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מרדדים את הבצק בין 2 יריעות קלף מקומחות קלות למלבן בגודל 10 על 15 אינץ'; חותכים לשישה ריבועים בגודל 5 אינץ'. צרו כמה חריצים באמצע כל ריבוע כדי לאפשר לאדים לברוח.
מוציאים את המילוי מהתנור ומעלים את הטמפרטורה ל -375 מעלות צלזיוס.מתבלים את המילוי במלח ופלפל ומחלקים בין הרמקינים (יתכן שנשאר מעט מילוי). מעל כל אחד מהם ריבוע בצק, לוחץ את הקצוות לתוך הרמקין.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מברישים בביצה הטרופה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
12
אופים עד שהקרום פריך וחום זהוב, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
תנו לנוח כ -10 דקות לפני ההגשה. צילום: אנה וויליאמס