קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

פוטפי בקר עם קרום צ'דר-סטאוט

פוטפי בקר עם קרום צ'דר-סטאוט
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פוטפי בקר עם קרום צ'דר-סטאוט. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 43 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל 781 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 443 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, מלח, כרישה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את הבירה סטאוט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גינס, וויסקי וקאפקייקס קרם אירי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 94%. ציון זה הוא סופר. נסו בשר בקר טחון לא-פוטפים עם קרום מלח קימל, פשטידת בקר וחזקה עם קרום שיבולת שועל ושמנת, ו צלע קצרה מטוגנת, חסונה ותפוחי אדמה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מכינים את הבצק: דופקים את הקמח והמלח העדין במעבד מזון לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מלח משובחמלח משובח
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים את החמאה והגבינה ודופקים עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה עם כמה חתיכות חמאה בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
מזלפים 6 כפות בירה ודופק לשילוב. סוחטים את הבצק בין האצבעות; אם הוא לא מחזיק את צורתו, דופק פנימה עד 1 כף בירה נוספת. פאט את הבצק לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד לקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
בינתיים מכינים את המילוי: מחממים תנור לחום של 325 מעלות צלזיוס.זורקים בקערה גדולה את הבקר, הקמח, 1 1/4 כפיות מלח כשר ופלפל לפי הטעם. ממיסים את החמאה בתנור הולנדי או בסיר גדול בתנור על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מוסיפים את הבקר ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להשחמה כולה, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מוסיפים את הבירה ו -2 כוסות מים, מגרדים את כל החלקים השחומים מתחתית הסיר. מביאים לרתיחה, ואז מכסים, מעבירים לתנור וצולים, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את הכרישה, הגזר והסלרי לסיר וממשיכים לבשל, 1 שעה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
בינתיים, הניחו שישה רמקינים של 10 אונקיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מרדדים את הבצק בין 2 יריעות קלף מקומחות קלות למלבן בגודל 10 על 15 אינץ'; חותכים לשישה ריבועים בגודל 5 אינץ'. צרו כמה חריצים באמצע כל ריבוע כדי לאפשר לאדים לברוח.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
10
מוציאים את המילוי מהתנור ומעלים את הטמפרטורה ל -375 מעלות צלזיוס.מתבלים את המילוי במלח ופלפל ומחלקים בין הרמקינים (יתכן שנשאר מעט מילוי). מעל כל אחד מהם ריבוע בצק, לוחץ את הקצוות לתוך הרמקין.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מברישים בביצה הטרופה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
אופים עד שהקרום פריך וחום זהוב, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
תנו לנוח כ -10 דקות לפני ההגשה. צילום: אנה וויליאמס