קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פוטפי הודו כל אמריקאי

פוטפי הודו כל אמריקאי
מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו תרנגול הודו, מים, קיצור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו טורקיה פוטי, טורקיה פוטי, ו טורקיה פוטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון, שלבו קמח ומלח; מכסים ודופק לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
הוסף גבינה; דופק עד שנוצרים פירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
3
מוסיפים קיצור וחמאה; דופק עד שנוצרים פירורים גסים. תוך כדי העיבוד מוסיפים מים בהדרגה עד שהבצק יוצר כדור.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חמאהחמאה
בצקבצק
מיםמים
4
מחלקים בצק לשניים עם כדור אחד מעט גדול יותר מהשני;עוטפים בניילון. מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
למילוי, בסיר גדול, הקפיצו את תפוחי האדמה, הגזר, הסלרי והבצל בחמאה למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
גזרגזר
חמאהחמאה
סלריסלרי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר. מערבבים מרק; מכסים ומבשלים 10 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
שוםשום
מרקמרק
7
שלב קמח וחלב עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים בהדרגה לתערובת הירקות. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
8
מוסיפים את שאר החומרים; מבשלים עוד 5 דקות.
9
מרדדים כדור מאפה גדול יותר כך שיתאים ל -9 אינץ'. צלחת עוגה; העברה לצלחת עוגה. חתוך מאפה אפילו עם קצה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
10
יוצקים מילוי הודו חם לקרום.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
קרוםקרום
11
מרדדים את המאפה שנותר כך שיתאים לראש העוגה; מניחים מעל מילוי. חתוך, חותם וקצוות חליל.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
12
חותכים חריצים למעלה או לעשות חתכים דקורטיביים במאפה.
מרכיבים שתצטרך
לגזור עוגיותלגזור עוגיות
13
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-45 דקות או עד שהקרום חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור