פוטפי הודו כל אמריקאי
מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו תרנגול הודו, מים, קיצור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו טורקיה פוטי, טורקיה פוטי, ו טורקיה פוטי (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, שלבו קמח ומלח; מכסים ודופק לתערובת.
הוסף גבינה; דופק עד שנוצרים פירורים עדינים.
מוסיפים קיצור וחמאה; דופק עד שנוצרים פירורים גסים. תוך כדי העיבוד מוסיפים מים בהדרגה עד שהבצק יוצר כדור.
מחלקים בצק לשניים עם כדור אחד מעט גדול יותר מהשני;עוטפים בניילון. מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
למילוי, בסיר גדול, הקפיצו את תפוחי האדמה, הגזר, הסלרי והבצל בחמאה למשך 5 דקות.
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר. מערבבים מרק; מכסים ומבשלים 10 דקות או עד שהירקות רכים.
שלב קמח וחלב עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים בהדרגה לתערובת הירקות. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מוסיפים את שאר החומרים; מבשלים עוד 5 דקות.
מרדדים כדור מאפה גדול יותר כך שיתאים ל -9 אינץ'. צלחת עוגה; העברה לצלחת עוגה. חתוך מאפה אפילו עם קצה.
יוצקים מילוי הודו חם לקרום.
מרדדים את המאפה שנותר כך שיתאים לראש העוגה; מניחים מעל מילוי. חתוך, חותם וקצוות חליל.
חותכים חריצים למעלה או לעשות חתכים דקורטיביים במאפה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-45 דקות או עד שהקרום חום זהוב בהיר.