קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות13
דיאטותללא גלוטן
מגזין

פולנטה, ירקות קלויים ופרמזן מפולפל

פולנטה, ירקות קלויים ופרמזן מפולפל
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לתיבת המתכון שלך, פולנטה, ירקות קלויים וטוגנים פרמזן פלפל עשויים להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, פולנטה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 105 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן צ'יפס / פולנטה עשוי בקלות, ירקות קלויים עם פולנטה, ו מרק עגבניות בזיליקום קלוי עם צ'יפס פרמזן.

הוראות

1
כדי להפוך את הצ ' יפס, להפוך את התנור עד 200c/ 180c מאוורר / סימן גז
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מתבלים את הפרמזן המגורד עם קמצוץ גדול של פלפל שחור ומפזרים באופן שווה על מגש אפייה מכוסה בסדין סיליקון או נייר משומן קל ואופים במשך 5 דקות, עד הזהב אבל לא השחמה. לאחר הקירור במשך חמש דקות, לשבור לחתיכות פריך עם האצבעות שלך.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הפעל את התנור עד 220c / 200c מאוורר / סימן גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
לזרוק את חתיכות סקווש וסלק במיץ לימון ושמן, מתבלים קלות עם מלח ופלפל, ואופים בדיל צלייה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
סכין קילוףסכין קילוף
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים את פלחי הבצל וממשיכים לאפות במשך 25 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בינתיים להביא ליטר מים, מלח וחצי חמאה לרתיחה בסיר גדול, ואז לאט להוסיף את הפולנטה בזרם דק, ערבוב כל הזמן. המשך להתבשל על חום נמוך במשך 35 דקות (או על פי ההוראות אם באמצעות פולנטה לבשל מהירה), ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע את זה דבק לתחתית. הפולנטה צריכה להיות מעובה אבל עדיין רכה בשלב זה. אם זה מתחיל להתייבש יותר מדי, להוסיף כוס מים. כאשר מבושלים, מערבבים דרך שאר החמאה, הפרמזן וטלג ' יו וקורטוב של פלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת טלג ' יוגבינת טלג ' יו
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
כדי לשרת, כפית את הפולנטה על לוח או על צלחות, לפזר על הירקות וכל מיצי קלייה, ואז הרקטה וקורנית. הכנס את צ ' יפס פרמזן בין הירקות, ולאכול חם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
צ ' יפסצ ' יפס
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לקריספ. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "