פולנטה עם רוזמרין ופרמז'ן
פולנטה עם רוזמרין ופרמזן יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, שום, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו רוזמרין פרמזן פולנטה, פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן צ'יפס / פולנטה עשוי בקלות, ו חזיר עם רוזמרין פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, מביאים להרתיח את מרק העוף, מים, חלב, שום, רוזמרין ומלח. בהדרגה להקציף בקמח תירס, להגדיר חום בינוני-נמוך, ומבשלים את תערובת קמח התירס עד עבה ושמנת, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע גושים, על 15 דקות.
הסר מהחום, ומערבבים את גבינת הפרמזן עד בשילוב טוב.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז תבשיל 2 ליטר. כפית את הפולנטה לתוך תבשיל מוכן, הוספת גבינת פרמזן יותר אם תרצה.
מפזרים את החלק העליון עם מלח ופלפל.
אופים בתנור שחומם מראש עד פולנטה מבעבע חום זהוב על גבי, כ 30 דקות.