פונדו בויאבז
פונדו בויאבז עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 352 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. לכו לחנות ותביאו שרימפס, צדפות ים, קרוטונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פונדו שרימפס בויאבז, הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, ו פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט בגידה.
הוראות
במחבת 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 1 ליטר מים לרתיחה.
תוסיף תפוחי אדמה. מכסים ומבשלים עד תפוחי אדמה במכרז כאשר פירסינג, 15 עד 20 דקות.
בינתיים, לשטוף דגים, צדפות, שרימפס; לטפוח יבש.
חותכים דגים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ 'באורך 2 אינץ'.
חותכים צדפות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
חותכים שרימפס חצי לאורכו. מסדרים דגים, צדפות ושרימפס על צלחת שטוחה.
בצלחת שפשוף מתכת 3 ליטר או מחבת על חום גבוה, להביא את כל המרק לרתיחה. אם באמצעות מחבת פונדו 2 ליטר, למלא אותו באמצע הדרך עם מרק רותח (לשמור על מרק שנותר חם; לכסות ולהגדיר על החום הנמוך ביותר על טווח).
הגדר מיכל מעל אלכוהול מצית או אש מוצק דלק משומר. התאם לחום מקסימלי.
מניחים תפוחי אדמה, פירות ים, rouille, ו קרוטונים לצד.
תפוחי אדמה חנית או פירות ים, 1 חתיכה בכל פעם, על מזלגות פונדו או שיפודים דקים (מתכת או עץ) לטבול במרק. מבשלים תפוחי אדמה עד חם או חם, ופירות ים עד בקושי אטום בחלק העבה ביותר, 30 שניות עד 1 דקה. לטבול מאכלים חמים לתוך rouille לפי הטעם, או להפיץ rouille על קרוטונים לאכול. אם מרק מפסיק להתבשל, לחזור חום גבוה על מבער טווח עד רותחים. חזור לפונדו צורב. כמו מרק במחבת 2 ליטר מתאדה, להוסיף מרק שנותר.
כאשר תפוחי אדמה ופירות ים נצרכים, מצקת מרק בישול לתוך קערות.
מורחים כל קרוטונים שנותרו עם rouille שנותר; לאכול תוך לגימת מרק.