קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

פונדו בויאבז

פונדו בויאבז
פונדו בויאבז עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 352 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. לכו לחנות ותביאו שרימפס, צדפות ים, קרוטונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פונדו שרימפס בויאבז, הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, ו פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט בגידה.

הוראות

1
במחבת 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 1 ליטר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
תוסיף תפוחי אדמה. מכסים ומבשלים עד תפוחי אדמה במכרז כאשר פירסינג, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
ניקוז; להתחמם.
4
בינתיים, לשטוף דגים, צדפות, שרימפס; לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
חותכים דגים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ 'באורך 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
חותכים צדפות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
7
חותכים שרימפס חצי לאורכו. מסדרים דגים, צדפות ושרימפס על צלחת שטוחה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
בצלחת שפשוף מתכת 3 ליטר או מחבת על חום גבוה, להביא את כל המרק לרתיחה. אם באמצעות מחבת פונדו 2 ליטר, למלא אותו באמצע הדרך עם מרק רותח (לשמור על מרק שנותר חם; לכסות ולהגדיר על החום הנמוך ביותר על טווח).
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הגדר מיכל מעל אלכוהול מצית או אש מוצק דלק משומר. התאם לחום מקסימלי.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
10
מניחים תפוחי אדמה, פירות ים, rouille, ו קרוטונים לצד.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
11
תפוחי אדמה חנית או פירות ים, 1 חתיכה בכל פעם, על מזלגות פונדו או שיפודים דקים (מתכת או עץ) לטבול במרק. מבשלים תפוחי אדמה עד חם או חם, ופירות ים עד בקושי אטום בחלק העבה ביותר, 30 שניות עד 1 דקה. לטבול מאכלים חמים לתוך rouille לפי הטעם, או להפיץ rouille על קרוטונים לאכול. אם מרק מפסיק להתבשל, לחזור חום גבוה על מבער טווח עד רותחים. חזור לפונדו צורב. כמו מרק במחבת 2 ליטר מתאדה, להוסיף מרק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
כאשר תפוחי אדמה ופירות ים נצרכים, מצקת מרק בישול לתוך קערות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת
13
מורחים כל קרוטונים שנותרו עם rouille שנותר; לאכול תוך לגימת מרק.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה