קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

פונדו בירה וצ'דר

פונדו בירה וצ'דר
פונדו בירה וצ'דר עשוי להיות מה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 74 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לך גבינה אמריקאית, קורנפלור, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו פונדו בירה וצ'דר, פונדו בירה וצ'דר, ו גבינת צ'דר ובירה גרמנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף את החלק התחתון ואת הצדדים של סיר פונדו מתכת כבד* עם חצאי שום; להשליך שום. בסיר פונדו, לשלב את הבירה וbouillon. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
שום גויה®שום גויה®
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בקערה קטנה, מערבבים יחד קורנפלור ומים.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים תערובת קורנפלור בזרם יציב לתערובת בירה תוך ערבוב עם מרית גומי עמידה בחום או כף עץ. מבשלים ומערבבים עד מעובה תוסס. להפחית את החום בינוני נמוך. מערבבים בהדרגה גבינות מגורסות, ערבוב לאחר כל תוספת עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מניחים סיר פונדו על מבער פונדו.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מגישים מיד עם הפריטים הרצויים לטבילה. פריט חנית עם מזלג פונדו או שיפוד עץ; לטבול לתוך תערובת גבינה, מסתחרר מעיל. (פונדו יעבה כפי שהוא מחזיק מעל המבער.) עושה 6 עד 8 מנות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
הערה: אם אתה רוצה להשתמש בסיר פונדו קרמי, להכין פונדו בסיר בינוני כמו לעיל דרך צעד
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
העברת תערובת גבינה לסיר קרמיקה ולהמשיך לפי ההוראות בשלב 3.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת