פונדו בשר עם רטבים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 586 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חלב, מים, חזרת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. נסו פונדו בקר עם רטבים טבילה, פונדו בקר סדוק קרמי, ו פונדו בקר עם רוטב חרדל-מיונז (מתכונים דומים).
הוראות
1
בשלוש קערות נפרדות, לשלב את רוטב קארי, רוטב חרדל וחומרי רוטב בצל-חזרת. לטפוח בשר יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרת
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
שמן חום בסיר פונדו עד 375°. השתמש מזלגות פונדו לבשל בשר בשמן עד שהוא מגיע doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף