פונדו גבינה
פונדו גבינה הוא צמחוני מנה עיקרית. מתאים ל-5 מנות. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 683 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, לחם, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו גבינה רצינית: סופרבול בירה פונדו גבינה, פונדו גבינה, ו מטבל פונדו גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית לאחסון מזון פלסטיק resealable, במקום גבינות וקמח. לנער עד גבינה מצופה קמח.
לשפשף שום בתחתית בצד של סיר פונדו, סיר כבד או מחבת; להשליך שום.
חום מעל הגדרת מבשלים על סיר פונדו או על חום נמוך רק עד בועות לעלות על פני השטח (לא להרתיח). מערבבים במיץ לימון.
בהדרגה להוסיף תערובת גבינה, על 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עם חוט להקציף על אש נמוכה, עד מותך. מערבבים בקירש.
לשמור על חום מעל הגדרת מבשלים. אם מוכן בסיר או מחבת, יוצקים לסיר פונדו או קערה חסינת חום ולשמור על חום נמוך חם. פונדו חייב להיות מוגש על חום כדי לשמור על מרקם חלק, שמנת שלה.
לחם חנית ופירות עם מזלגות פונדו; לטבול מערבולת בפונדו עם תנועה ערבוב. אם פונדו הופך עבה מדי, מערבבים ב 1/4 עד 1/2 כוס יין מחומם.