זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם קמח, גבינה שוויצרית, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו גבינה רצינית: סופרבול בירה פונדו גבינה, פונדו גבינה, ו פונדו גבינה. (מתכונים דומים).
הוראות
1
בשקית לאחסון מזון פלסטיק resealable, במקום גבינות וקמח. לנער עד גבינה מצופה קמח.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
קמח לכל מטרה
סוכר אדום גס
2
לשפשף שום בתחתית בצד של סיר פונדו, סיר כבד או מחבת; להשליך שום.
מרכיבים שתצטרך
שום
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
סיר
3
להוסיף יין.
מרכיבים שתצטרך
יין
4
חום מעל הגדרת מבשלים על סיר פונדו או על חום נמוך רק עד בועות לעלות על פני השטח (לא להרתיח). מערבבים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
בהדרגה להוסיף תערובת גבינה, על 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עם חוט להקציף על אש נמוכה, עד מותך. מערבבים בקירש.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
קירשה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
לשמור על חום מעל הגדרת מבשלים. אם מוכן בסיר או מחבת, יוצקים לסיר פונדו או קערה חסינת חום ולשמור על חום נמוך חם. פונדו חייב להיות מוגש על חום כדי לשמור על מרקם חלק, שמנת שלה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
קערה
סיר
7
לחם חנית ופירות עם מזלגות פונדו; לטבול מערבולת בפונדו עם תנועה ערבוב. אם פונדו הופך עבה מדי, מערבבים ב 1/4 עד 1/2 כוס יין מחומם.