פונדו גבינה וארטישוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל גבינה ו ארטישוק פונדו. מתכון זה מספק 28 מנות. עם 77 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חרדל טחון, קציץ גבינה אמריקאי תהליך, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פונדו תרד וארטישוק, גבינה רצינית: סופרבול בירה פונדו גבינה, ו פונדו גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 3 ליטר, מערבבים גבינה אמריקאית, חלב, רוטב ווסטרשייר, קמח וחרדל. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, עד גבינה מותכת. מערבבים בגבינת צ ' דר עד שנמסה. מערבבים לבבות ארטישוק ופלפלים.
העברת תערובת גבינה לסיר פונדו. שמור על חום מעל אש נמוכה. כדי לשרת, לטבול קוביות לחם לפונדו.