פונדו גבינה כחולה עם עגבניות שרי ובצל צ'יפוליני קלוי
צריך ללא גלוטן, מנה עיקרית ראשונית, ראשונית וצמחונית? פונדו גבינה כחולה עם עגבניות שרי ובצל צ'יפוליני קלוי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 766 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם שום, מלח ופלפל, עגבניות שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בצל צ'יפוליני צלוי, לינגוויני עם בייקון, בצל, עגבניות וגבינה כחולה, ו בצל Cipollini קלוי טרוויזו.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
שימוש בקילוף סכין חיתוך קטן ולחצות את cipollini.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום גבוה עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים את הבצלים ומתבלים במלח ופלפל. Caramelize בצל על חום גבוה במשך כ 5 דקות, להעביר מחבת לתנור ולהמשיך לבשל במשך כ 8 עד 10 דקות עד הבצל הם קרמל יפה ומבושל באופן מלא לאורך, להסיר מהמחבת לצלחת ולתת מגניב מעט. מסדרים את עגבניות הדובדבן והבצל על מגש עם שיפודים לטבילה.
בסיר קטן, מעל חום בינוני-נמוך, להמיס את החמאה ומבשלים עד שהוא רק מתחיל חום. מיד להוסיף את הקורנית ושום. מבשלים 2 דקות, ערבוב כדי למנוע את השום מבראונינג.
מוסיפים את השמנת, מעלים את החום למדיום, מביאים לרתיחה איטית ומפחיתים את השמנת ב-1/3, כ-2 דקות.
מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד שהגבינה נמסה והתערובת חלקה, מתבשלת, לפי הטעם, עם פלפל.
יוצקים את הרוטב לסיר פונדו ולהגדיר על נר כדי לשמור חם.
מניחים את המגש של ירקות ושיפודים לצד ומגישים מיד.