קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

פונדו גבינה כחולה עם עגבניות שרי ובצל צ'יפוליני קלוי

פונדו גבינה כחולה עם עגבניות שרי ובצל צ'יפוליני קלוי
צריך ללא גלוטן, מנה עיקרית ראשונית, ראשונית וצמחונית? פונדו גבינה כחולה עם עגבניות שרי ובצל צ'יפוליני קלוי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 766 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם שום, מלח ופלפל, עגבניות שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בצל צ'יפוליני צלוי, לינגוויני עם בייקון, בצל, עגבניות וגבינה כחולה, ו בצל Cipollini קלוי טרוויזו.

הוראות

1
ציוד מיוחד: שיפודי עץ
ציוד שתשתמש בו
שיפודי עץשיפודי עץ
2
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
שימוש בקילוף סכין חיתוך קטן ולחצות את cipollini.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום גבוה עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הבצלים ומתבלים במלח ופלפל. Caramelize בצל על חום גבוה במשך כ 5 דקות, להעביר מחבת לתנור ולהמשיך לבשל במשך כ 8 עד 10 דקות עד הבצל הם קרמל יפה ומבושל באופן מלא לאורך, להסיר מהמחבת לצלחת ולתת מגניב מעט. מסדרים את עגבניות הדובדבן והבצל על מגש עם שיפודים לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
בסיר קטן, מעל חום בינוני-נמוך, להמיס את החמאה ומבשלים עד שהוא רק מתחיל חום. מיד להוסיף את הקורנית ושום. מבשלים 2 דקות, ערבוב כדי למנוע את השום מבראונינג.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים את השמנת, מעלים את החום למדיום, מביאים לרתיחה איטית ומפחיתים את השמנת ב-1/3, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
8
מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד שהגבינה נמסה והתערובת חלקה, מתבשלת, לפי הטעם, עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
9
יוצקים את הרוטב לסיר פונדו ולהגדיר על נר כדי לשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
מניחים את המגש של ירקות ושיפודים לצד ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות