פונדו סיר לחם
פונדו סיר לחם דורש כ 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 130 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. מתכון זה משמש 40. גשו לסופר וקנו שמנת, בצל ירוק, גבינת שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 8%. מתכונים דומים: פונדו סיר לחם, פונדו קערת לחם, ו פונדו וייטנאמי.
הוראות
פורסים את החלק העליון של כיכר הלחם, שומרים את החלק העליון. בזהירות חלול החוצה בתוך כיכר עם סכין חדה קטנה, עוזב 1/2-ב. של.
חותכים את הלחם שהוסר ל -1 אינץ'. קוביות (כ -4 כוסות); מניחים בצד.
למילוי, שלבו את הגבינות והשמנת החמוצה בקערה; מערבבים פנימה חזיר, בצל ירוק, צ ' ילי ורוטב ווסטרשייר. כפית לתוך כיכר חלולה; להחליף העליון. עוטפים היטב בכמה שכבות של נייר אלומיניום כבד; מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים ב 350 כ 1 שעה 10 דקות או עד מילוי מחומם דרך. בינתיים שלבו את קוביות הלחם, השמן והחמאה המומסת. מסדרים על תבנית נפרדת.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 10-15 דקות או עד להזהבה, הופכים מדי פעם. לגולל ולהעביר מגש.
מוציאים את החלק העליון מהלחם; מערבבים מילוי ומגישים עם קוביות וירקות קלויים.