פונדו עגבניות ועשבים
צריך מתאבן צמחוני? פונדו עגבניות ועשבים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 21 מנות. אם יש לכם לחם, בזיליקום, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 21 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פונדו צ'דר עגבניות, בס מפוספס פראי עם פונדו עגבניות, ו 10 דקות עגבניות מיובשות ופונדו רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני; מוסיפים בצל ושום, ומטגנים 3 דקות או עד שהירקות רכים.
מוסיפים עגבניות, רסק עגבניות, וגרידת לימון, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
הסר מהחום, ומערבבים בזיליקום.
העברה לסיר פונדו; להתחמם.