קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות24
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פונדו שוקולד חלב פודגי

פונדו שוקולד חלב פודגי
פונדו שוקולד חלב פודגי הוא קינוח שמגיש 24. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 107 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכלמתכונים דורש סירופ בטעם שוקולד, מותג נשר חלב מרוכז, מלח ותמצית ונילן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 25%, וזה די רע. מתכונים דומים: פונדו שוקולד חלב, פונדו שוקולד וסוויסמר סט פונדו מברזל יצוק בגידה, ו {חלב בר יום שני} פאגי בראוני פאי.

הוראות

1
בסיר כבד, על אש בינונית, שלבו סירופ, חלב מרוכז ממותק ומלח. מבשלים ומערבבים 12 עד 15 דקות או עד להסמכה קלה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
3
מגישים חם עם מטבלים. אחסן שאריות מכוסות במקרר.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב פונדו שוקולד עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "