פונדו שוקולד עם קליפת תפוז מסוכרת, פטל ועוגיות שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פונדו שוקולד עם קליפת תפוז מסוכר, פטל, שקדים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 2 . מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 1112 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. אם יש לך תפוזי טבור, שמנת כבדה, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שוקולד כתום סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר, קליפת תפוז מסוכרת מצופה שוקולד, ו שוקולד יוגורט סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פרוסה 1/2 אינץ 'מלמעלה ומלמטה של כל תפוז כדי לחשוף פירות, ואז להבקיע קליפת תפוז מלמעלה למטה במרווחים 1/3 אינץ', חיתוך דרך פיתית, עם סכין חדה. משוך את כל רצועה של קליפה, כולל pith, עם האצבעות שלך ולשים בסיר כבד 2-3 ליטר. (שמור פירות לשימוש נוסף.) למלא מחבת עם מים, ולאחר מכן להוסיף 1/4 כפית מלח ולהביא לרתיחה. מרתיחים, חשופים, 10 דקות, ולאחר מכן לנקז קליפות במסננת. חזור על ההליך עם מים קרים יותר הנותרים 1/4 כפית מלח, ולאחר מכן להגדיר קליפות בצד. (אם קליפות אינן רכות מאוד, חזור על הליך בפעם שלישית.)
שים גיליון נייר קלף או נייר שעווה על תבנית אפייה וקבע תבנית אפייה על מדף.
מביאים סוכר מגורען ומים (1/4 כוס) לרתיחה בסיר נקי על חום גבוה בינוני, ערבוב והברשה כל גבישים מצד מחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים עד שהסוכר מומס.
מוסיפים קליפות לסירופ במחבת ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שרוב הסירופ נספג בקליפות, 4 עד 5 דקות.
העברת קליפות לתבנית אפייה מרופדת, מפרידה רצועות.
תן יבש עד רק מעט דביק, לפחות 1 שעה. הפוך macaroons: לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 163°. חמאה תבנית אפייה גדולה ולשים שקדים בקערה רדודה.
תערובת יחד ממרח שקדים, ביצה לבנה, ומלח במעבד מזון עד חלקה, ולאחר מכן להעביר את הבצק לקערה קטנה או גיליון נייר שעווה.
מעבירים מעט כפיות מעוגלות של בצק, כמה בכל פעם, לשקדים ולהפוך את המעיל לחלוטין, ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה מצופה, הסדרת כדורים על 1 אינץ ' זה מזה.
אופים עד צמרות הם זהוב חיוור ו undersides הם זהובים, 20 עד 25 דקות.
דק קוצצים שוקולד (רצוי במעבד מזון) ולהעביר לקערה קטנה.
הביאו שמנת, חמאה וקוניאק לבישול בסיר 1/2-עד 1-ליטר על אש מתונה.
הסר מהחום ולהוסיף שוקולד, ערבוב עד נמס וחלק.
העברה לסיר פונדו ולהגדיר מעל להבת נר או קערה מחוממת קטנה (שוקולד יישאר חם מספיק לטבילה במשך כ 20 דקות ללא נר).
מסדרים פטל, קליפת תפוז, ומקרונים על צלחת (השתמש מרים עץ עבור פטל) ומגישים עם פונדו.
* קליפת תפוז יכול להיות מיובש עד 8 שעות והוא יכול להישמר בשקית ניילון אטומה בטמפרטורת החדר 2 ימים.* Macaroons יכול להתבצע 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* שוקולד יכול להיות קצוץ 1 יום קדימה, כל הזמן, מכוסה בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.* אם משאירים פונדו שוקולד על נר לכל אורך זמן, מערבבים מדי פעם כדי למנוע חריכה.