קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות2
ציון בריאות23
מגזין

פונדו שוקולד עם קליפת תפוז מסוכרת, פטל ועוגיות שקדים

פונדו שוקולד עם קליפת תפוז מסוכרת, פטל ועוגיות שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פונדו שוקולד עם קליפת תפוז מסוכר, פטל, שקדים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 2 . מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 1112 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. אם יש לך תפוזי טבור, שמנת כבדה, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שוקולד כתום סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר, קליפת תפוז מסוכרת מצופה שוקולד, ו שוקולד יוגורט סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים פרוסה 1/2 אינץ 'מלמעלה ומלמטה של כל תפוז כדי לחשוף פירות, ואז להבקיע קליפת תפוז מלמעלה למטה במרווחים 1/3 אינץ', חיתוך דרך פיתית, עם סכין חדה. משוך את כל רצועה של קליפה, כולל pith, עם האצבעות שלך ולשים בסיר כבד 2-3 ליטר. (שמור פירות לשימוש נוסף.) למלא מחבת עם מים, ולאחר מכן להוסיף 1/4 כפית מלח ולהביא לרתיחה. מרתיחים, חשופים, 10 דקות, ולאחר מכן לנקז קליפות במסננת. חזור על ההליך עם מים קרים יותר הנותרים 1/4 כפית מלח, ולאחר מכן להגדיר קליפות בצד. (אם קליפות אינן רכות מאוד, חזור על הליך בפעם שלישית.)
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
שים גיליון נייר קלף או נייר שעווה על תבנית אפייה וקבע תבנית אפייה על מדף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
מביאים סוכר מגורען ומים (1/4 כוס) לרתיחה בסיר נקי על חום גבוה בינוני, ערבוב והברשה כל גבישים מצד מחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים קליפות לסירופ במחבת ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שרוב הסירופ נספג בקליפות, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
העברת קליפות לתבנית אפייה מרופדת, מפרידה רצועות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
תן יבש עד רק מעט דביק, לפחות 1 שעה. הפוך macaroons: לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 163°. חמאה תבנית אפייה גדולה ולשים שקדים בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
תערובת יחד ממרח שקדים, ביצה לבנה, ומלח במעבד מזון עד חלקה, ולאחר מכן להעביר את הבצק לקערה קטנה או גיליון נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מעבירים מעט כפיות מעוגלות של בצק, כמה בכל פעם, לשקדים ולהפוך את המעיל לחלוטין, ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה מצופה, הסדרת כדורים על 1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים עד צמרות הם זהוב חיוור ו undersides הם זהובים, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
העברה למתלה כדי מגניב.
1
דק קוצצים שוקולד (רצוי במעבד מזון) ולהעביר לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הביאו שמנת, חמאה וקוניאק לבישול בסיר 1/2-עד 1-ליטר על אש מתונה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קוניאקקוניאק
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום ולהוסיף שוקולד, ערבוב עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
4
העברה לסיר פונדו ולהגדיר מעל להבת נר או קערה מחוממת קטנה (שוקולד יישאר חם מספיק לטבילה במשך כ 20 דקות ללא נר).
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מסדרים פטל, קליפת תפוז, ומקרונים על צלחת (השתמש מרים עץ עבור פטל) ומגישים עם פונדו.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
1
* קליפת תפוז יכול להיות מיובש עד 8 שעות והוא יכול להישמר בשקית ניילון אטומה בטמפרטורת החדר 2 ימים.* Macaroons יכול להתבצע 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* שוקולד יכול להיות קצוץ 1 יום קדימה, כל הזמן, מכוסה בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.* אם משאירים פונדו שוקולד על נר לכל אורך זמן, מערבבים מדי פעם כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2