קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות2
ציון בריאות23
מגזין

פונדו שוקולד עם קליפת תפוז מסוכרת, פטל ועוגיות שקדים

פונדו שוקולד עם קליפת תפוז מסוכרת, פטל ועוגיות שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פונדו שוקולד עם קליפת תפוז מסוכר, פטל, שקדים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 2 . מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 1112 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. אם יש לך תפוזי טבור, שמנת כבדה, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שוקולד כתום סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר, קליפת תפוז מסוכרת מצופה שוקולד, ו שוקולד יוגורט סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים פרוסה 1/2 אינץ 'מלמעלה ומלמטה של כל תפוז כדי לחשוף פירות, ואז להבקיע קליפת תפוז מלמעלה למטה במרווחים 1/3 אינץ', חיתוך דרך פיתית, עם סכין חדה. משוך את כל רצועה של קליפה, כולל pith, עם האצבעות שלך ולשים בסיר כבד 2-3 ליטר. (שמור פירות לשימוש נוסף.) למלא מחבת עם מים, ולאחר מכן להוסיף 1/4 כפית מלח ולהביא לרתיחה. מרתיחים, חשופים, 10 דקות, ולאחר מכן לנקז קליפות במסננת. חזור על ההליך עם מים קרים יותר הנותרים 1/4 כפית מלח, ולאחר מכן להגדיר קליפות בצד. (אם קליפות אינן רכות מאוד, חזור על הליך בפעם שלישית.)
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
שים גיליון נייר קלף או נייר שעווה על תבנית אפייה וקבע תבנית אפייה על מדף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
מביאים סוכר מגורען ומים (1/4 כוס) לרתיחה בסיר נקי על חום גבוה בינוני, ערבוב והברשה כל גבישים מצד מחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים קליפות לסירופ במחבת ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שרוב הסירופ נספג בקליפות, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
העברת קליפות לתבנית אפייה מרופדת, מפרידה רצועות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
תן יבש עד רק מעט דביק, לפחות 1 שעה. הפוך macaroons: לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 163°. חמאה תבנית אפייה גדולה ולשים שקדים בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
תערובת יחד ממרח שקדים, ביצה לבנה, ומלח במעבד מזון עד חלקה, ולאחר מכן להעביר את הבצק לקערה קטנה או גיליון נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מעבירים מעט כפיות מעוגלות של בצק, כמה בכל פעם, לשקדים ולהפוך את המעיל לחלוטין, ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה מצופה, הסדרת כדורים על 1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
אופים עד צמרות הם זהוב חיוור ו undersides הם זהובים, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
העברה למתלה כדי מגניב.
1
דק קוצצים שוקולד (רצוי במעבד מזון) ולהעביר לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הביאו שמנת, חמאה וקוניאק לבישול בסיר 1/2-עד 1-ליטר על אש מתונה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קוניאקקוניאק
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
הסר מהחום ולהוסיף שוקולד, ערבוב עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
4
העברה לסיר פונדו ולהגדיר מעל להבת נר או קערה מחוממת קטנה (שוקולד יישאר חם מספיק לטבילה במשך כ 20 דקות ללא נר).
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מסדרים פטל, קליפת תפוז, ומקרונים על צלחת (השתמש מרים עץ עבור פטל) ומגישים עם פונדו.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1
* קליפת תפוז יכול להיות מיובש עד 8 שעות והוא יכול להישמר בשקית ניילון אטומה בטמפרטורת החדר 2 ימים.* Macaroons יכול להתבצע 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* שוקולד יכול להיות קצוץ 1 יום קדימה, כל הזמן, מכוסה בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.* אם משאירים פונדו שוקולד על נר לכל אורך זמן, מערבבים מדי פעם כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן