פונטינה בגריל, פטריות, ומרווה כריכים הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 496 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם מלח, פלפל טחון טרי, פונטינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו כריכי גבינה בגריל מרווה ופונטינה מיני, דלעת מתובלת סקווש, פטריות חמאה שום ונאצ'וס פונטינה עם מרווה פריכה, ו פנים פתוחות פטריות בר וכריכי פונטינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת nonstick גדול, חום 1 כף של החמאה על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הפטריות, המלח, הפלפל והמרווה המיובשת, אם משתמשים, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, כ 5 דקות. מערבבים את המרווה הטריה, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
מרווה מיובשת
מרווה טרייה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
שים את הפטריות בקערה ומחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
באמצעות מברשת מאפה, מעיל צד אחד של 4 פרוסות הלחם עם חצי חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
5
שים אותם, בצד החמאה למטה, על משטח עבודה. למעלה הלחם עם הגבינה ולאחר מכן את הפטריות. מכסים את 4 פרוסות הלחם הנותרות; מברישים את צמרות החמאה המומסת הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
6
מחממים את המחבת על חום נמוך בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הכריכים ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד הזהב, כ 2 דקות לכל צד.
8
המלצת יין: לבן פריך, יבש, איטלקי - כמו Soave, Frascati, או פינו גריג ' יו-יהיה לרענן את הפה שלך אחרי כל ביס של כריך טעים זה.