פוסול דלעת חמאה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו את פוסול דלעת החמאה. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 435 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -17 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אבוקדו, הומיני, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . עם ציון של 82% , המנה הזו מרהיבה. מתכונים דומים: דלעת חמאה ועגבניות , 2ways2percent: Butternut סקווש פיצה ומחית דלעת חמאה שמנת עם סקאלופ ובייקון , ו -2ways2percent: Butternut Squash Pizzan ו-Butternut Squash Pizzan and Creamy Butternut Squash and Bacon .
הוראות
מחממים את השמן הצמחי בתנור הולנדי גדול או בסיר עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את אבקת הצ'ילי.
מוסיפים את הדלעת, הפובלנו, האורגנו, הכמון, השום ו-1/2 כפית מלח ומבשלים תוך ערבוב תכוף עד שהפובלנו מתרכך מעט, כ-5 דקות.
מוסיפים 5 כוסות מים, רסק העגבניות ו-1/2 כפית מלח; מכסים ומביאים לרתיחה. חושפים ומבשלים עד שהדלעת רכה, כ-15 דקות, תוך הוספת ההומיני במהלך 2 הדקות האחרונות של הבישול.
מתבלים את הפוסול במלח ומחלקים בין קערות. מעלים את האבוקדו והסלסה ומפזרים אורגנו.