פוסילי עם רוטב עגבניות קיץ
פוסילי עם רוטב עגבניות קיץ עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 20 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 589 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פלפל גרוס טרי, גבינת פרמזן, עגבניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פוסילי עם רוטב טונאן ועגבניות, פוסילי עם גן-עגבניות טריות " רוטב, ו פוסילי עם שרימפס, תפוז וארוגולה (קיץ).
הוראות
במעבד מזון או בבלנדר, שלבו את העגבניות, השום, השמן, המלח והפלפל והמחית.
מוסיפים את הבזיליקום ואת הדופק רק כדי לערבב.
בסיר גדול של מים רותחים ומומלחים, מבשלים את הפוסילי עד שזה עתה נעשה, בערך 13 דקות.
מסננים את הפסטה וזורקים עם הרוטב וגבינת הפרמזן.
בואו לשבת במשך כ 1 דקה כדי לאפשר את הפסטה לספוג חלק מהנוזל.
עגבניות טריות: אנו משתמשים בשפע של עגבניות משומרות עם פסטה, אך לרוטב הגולמי הזה, דגימות טריות ובשלות להפליא הן חיוניות. נצל את היבול בשפע בחודשים אוגוסט וספטמבר. אם אתם גרים באזור עם שוק איכרים, או שיש לכם גינה משלכם, התנסו בסוגים שונים-אדום, צהוב, כתום, ירושה. לכל אחד מהם יש טעם ייחודי.
המלצת יין: חפשו יין אדום פשוט ומעט חומצי להתאמה לחומציות העגבניות. קיאנטי ודולצ ' טו, שניהם מאיטליה, הם הימורים טובים.