פוסינים קלויים ברוטב אנשובי-חרדל פאן
פוסינים קלויים עם אנשובי-חרדל פאן רוטב הוא pescatarian ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 62 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה של מזון ויין דורש אנשובי, שאלוט, עירית, ופפריקה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פוסינים קלויים ברוטב רימונים ותפוחי אדמה Rösti, עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת, ו כרובית קלויה עם רוטב אנשובי.
הוראות
לשפשף את הפוסינים בכל רחבי עם פפריקה ו 1 כף של החמאה. מתבלים במלח ופלפל. מסבך את הפוסינים פשוט על ידי קשירת הרגליים יחד עם חוט. שים את הפוסינים במחבת צלייה גדולה ורדודה. צולים את הפוסינים בשליש העליון של התנור במשך 1 שעה, או עד להשחמה יפה ואת המיצים מן החללים לרוץ ברור.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב את הנותרים 1 כף חמאה עם הקמח עד צורות משחה חלקה.
מעבירים את הפוסינים למגש גדול, מרוקנים את המיצים שלהם למחבת הצלייה.
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס מדידה לרפרף את השומן מפני השטח: מילואים 1 כף השומן.
הגדר את מחבת צלייה על שני מבערים.
מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני, מגרדים את חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
יוצקים את המניה לתוך כוס המדידה זכוכית.
מחממים את שמורות 1 כף שומן בסיר בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את הנוזל בכוס המדידה ומביאים לרתיחה מעל חום מתון.
לטאטא את אנשובי, חרדל, קמח להדביק לטאטא עד הרוטב חלק מעט מעובה, על 3 דקות.
הסר את המחבת מהחום, מערבבים את עשבי התיבול ומתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את הרוטב לסירת רוטב מחוממת.
חותכים את החוטים מן poussins ולהעביר אותם צלחות. להעביר את רוטב האנשובי-חרדל ליד השולחן.