קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פוסינים קלויים ברוטב אנשובי-חרדל פאן

פוסינים קלויים ברוטב אנשובי-חרדל פאן
פוסינים קלויים עם אנשובי-חרדל פאן רוטב הוא pescatarian ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 62 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה של מזון ויין דורש אנשובי, שאלוט, עירית, ופפריקה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פוסינים קלויים ברוטב רימונים ותפוחי אדמה Rösti, עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת, ו כרובית קלויה עם רוטב אנשובי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
לשפשף את הפוסינים בכל רחבי עם פפריקה ו 1 כף של החמאה. מתבלים במלח ופלפל. מסבך את הפוסינים פשוט על ידי קשירת הרגליים יחד עם חוט. שים את הפוסינים במחבת צלייה גדולה ורדודה. צולים את הפוסינים בשליש העליון של התנור במשך 1 שעה, או עד להשחמה יפה ואת המיצים מן החללים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב את הנותרים 1 כף חמאה עם הקמח עד צורות משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מעבירים את הפוסינים למגש גדול, מרוקנים את המיצים שלהם למחבת הצלייה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס מדידה לרפרף את השומן מפני השטח: מילואים 1 כף השומן.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הגדר את מחבת צלייה על שני מבערים.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
7
מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני, מגרדים את חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
יוצקים את המניה לתוך כוס המדידה זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
9
מחממים את שמורות 1 כף שומן בסיר בינוני.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
10
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
11
מוסיפים את הנוזל בכוס המדידה ומביאים לרתיחה מעל חום מתון.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
12
לטאטא את אנשובי, חרדל, קמח להדביק לטאטא עד הרוטב חלק מעט מעובה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
13
הסר את המחבת מהחום, מערבבים את עשבי התיבול ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
יוצקים את הרוטב לסירת רוטב מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
15
חותכים את החוטים מן poussins ולהעביר אותם צלחות. להעביר את רוטב האנשובי-חרדל ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה