פופס עוגת שוקולד-תפוז
ניתן להכין את המתכון עוגת שוקולד-תפוז בערך 4 שעות. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 36. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לך אבקת סוכר3 כפות חלב, שוקולד צ'יפס מריר, שמן חריע ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 29%. ציון זה הוא רע למדי. פופס עוגת וניל תפוז חמוציות, רזה כתום סודה ליל כל הקדושים עוגת פופס, ו פופס עוגת נצנצים זהב (פופס עוגת לימון) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 36 ארטיק מקלות
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. חממו את התנור ל -325 מעלות צלזיוס. ריססו תבנית אפייה עם מסגרת בגודל 11 על 8 אינץ ' עם תרסיס בישול.
הניחו פיסת נייר קלף על תבנית האפייה, מה שמאפשר לעודף ליפול על הצדדים. ריססו את נייר הקלף בתרסיס הבישול. הניחו בצד.
בקערה בינונית מקציפים יחד את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה והמלח. הניחו בצד.
במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה סוכר מגורען על מהירות גבוהה עד אור רכה, על 1 דקה. מקציפים פנימה את הביצים, אחת אחת עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את גבינת המסקרפונה, מיץ התפוזים והגרידה.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח עד לאיחוד.
מגרדים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה ומורחים את הבלילה לקצוות.
אופים עד שבודק עוגה יוצא נקי, 12 עד 15 דקות. מגניב במחבת במשך 30 דקות. בעזרת עודף הקלף להרמה מוציאים בזהירות את העוגה מתבנית האפייה ומצננים לחלוטין על רשת למשך כ-30 דקות.
לציפוי: בזמן שהעוגה מתקררת, שלבו בקערה בינונית את הסוכר, החלב, תמצית הווניל והחמאה של הקונדיטורים. בעזרת מערבל ידני חשמלי, שלבו את החומרים עד לקבלת תערובת חלקה, הוסיפו עוד חלב במידת הצורך (הציפוי צריך להיות נוקשה). מוסיפים בהדרגה את צבע המאכל הכתום עד לצבע הרצוי.
חותכים את העוגה המצוננת לשניים. בעזרת סכין משוננת חותכים את השכבה העליונה של חצאי העוגה ליצירת משטח שטוח.
מורחים את הציפוי על מחצית העוגה. למעלה עם חצי העוגה השנייה. מקררים במשך 45 דקות עד 1 שעה עד זיגוג יש להגדיר.
שלבו את השוקולד ושמן החריע בקערה קטנה והניחו מעל סיר מים בקושי רותחים. מערבבים מדי פעם עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרפדים תבנית בנייר שעווה.
חותכים את העוגה לריבועים בגודל 1 1/4 אינץ'. הכנס מקל ארטיק לקצה כל ריבוע עוגה. טובלים את ריבועי העוגה בשוקולד המומס ומנערים עודפי שוקולד. מקשטים בזילוף ומניחים על תבנית האפייה המוכנה. חזור על הפעולה עם שאר ריבועי העוגה. מקררים את הקופצים עד שהשוקולד מתייצב, 1 עד 2 שעות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פופ עוגה בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.