ניתן להכין את המתכון עוגת שוקולד-תפוז בערך 4 שעות. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 36. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לך אבקת סוכר3 כפות חלב, שוקולד צ'יפס מריר, שמן חריע ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 29%. ציון זה הוא רע למדי. פופס עוגת וניל תפוז חמוציות, רזה כתום סודה ליל כל הקדושים עוגת פופס, ו פופס עוגת נצנצים זהב (פופס עוגת לימון) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 36 ארטיק מקלות
ציוד שתשתמש בו
מקלות ארטיק
1
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. חממו את התנור ל -325 מעלות צלזיוס. ריססו תבנית אפייה עם מסגרת בגודל 11 על 8 אינץ ' עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הניחו פיסת נייר קלף על תבנית האפייה, מה שמאפשר לעודף ליפול על הצדדים. ריססו את נייר הקלף בתרסיס הבישול. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
בקערה בינונית מקציפים יחד את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה והמלח. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה סוכר מגורען על מהירות גבוהה עד אור רכה, על 1 דקה. מקציפים פנימה את הביצים, אחת אחת עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
5
מוסיפים את גבינת המסקרפונה, מיץ התפוזים והגרידה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
6
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
מגרדים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה ומורחים את הבלילה לקצוות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
אופים עד שבודק עוגה יוצא נקי, 12 עד 15 דקות. מגניב במחבת במשך 30 דקות. בעזרת עודף הקלף להרמה מוציאים בזהירות את העוגה מתבנית האפייה ומצננים לחלוטין על רשת למשך כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
לציפוי: בזמן שהעוגה מתקררת, שלבו בקערה בינונית את הסוכר, החלב, תמצית הווניל והחמאה של הקונדיטורים. בעזרת מערבל ידני חשמלי, שלבו את החומרים עד לקבלת תערובת חלקה, הוסיפו עוד חלב במידת הצורך (הציפוי צריך להיות נוקשה). מוסיפים בהדרגה את צבע המאכל הכתום עד לצבע הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
צבע מאכל משחת ירוק, כתום ושחור, אופציונלי
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
חותכים את העוגה המצוננת לשניים. בעזרת סכין משוננת חותכים את השכבה העליונה של חצאי העוגה ליצירת משטח שטוח.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
11
מורחים את הציפוי על מחצית העוגה. למעלה עם חצי העוגה השנייה. מקררים במשך 45 דקות עד 1 שעה עד זיגוג יש להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
גרעיני חמניות נוספים
1
שלבו את השוקולד ושמן החריע בקערה קטנה והניחו מעל סיר מים בקושי רותחים. מערבבים מדי פעם עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זעפרן
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מרפדים תבנית בנייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
חותכים את העוגה לריבועים בגודל 1 1/4 אינץ'. הכנס מקל ארטיק לקצה כל ריבוע עוגה. טובלים את ריבועי העוגה בשוקולד המומס ומנערים עודפי שוקולד. מקשטים בזילוף ומניחים על תבנית האפייה המוכנה. חזור על הפעולה עם שאר ריבועי העוגה. מקררים את הקופצים עד שהשוקולד מתייצב, 1 עד 2 שעות.
פופ עוגה בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.