פופקורן עם חמאה חומה ופרמזן
פופקורן עם חמאה חומה ופרמזן עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 244 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, פרמזן, גרעיני פופקורן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: פופקורן עם חמאה חומה, רוזמרין ולימון, שעועית וניל חומה פופקורן עוגות שוקולד, ו דלעת ספגטי עם חמאה חומה ופרמזן.
הוראות
פופ פופקורן. חום את החמאה: ממיסים את החמאה במחבת או בסיר קטן על חום בינוני. מערבולת או מערבבים את החמאה עם כף עץ כפי שהוא מתחיל קצף וגמגום.
הסר את החמאה מהחום ברגע שהוא מתחיל להפוך חום זהוב ומריח אגוזים, על 1 דקה.
מפזרים עם פרמזן ומלח ולזרוק היטב.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
פופקורן עובד ממש טוב עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. אתה יכול לנסות Markus הובר Sparkling rosé. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Markus הובר רוז נוצץ]()
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.